fbpx

Winnen op Woensdag: win een abonnement van zes maanden voor een draagzak naar keuze van ByKay

Het dragen van je kindje in een draagzak of -doek heeft talloze voordelen. Tijdens het dragen wordt het knuffelhormoon oxytocine aangemaakt, wat de band met je baby bevorderd en zorgt voor een gevoel van veiligheid bij zowel de baby als de ouder. ByKay wil het dragen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom lanceren zij het ByKay abonnement, zodat je niet alleen een draagsysteem kan kopen, maar ook kan huren. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een abonnement van zes maanden voor een draagzak naar keuze van ByKay weg t.w.v. €160,-

Over ByKay

ByKay werd in 2005 opgericht. Kay Poelen, zelf moeder van vier, merkte dat dragen een uitkomst biedt als je één of meer kleine kinderen hebt en mobiel wilt blijven. Daarnaast stimuleert babydragen de hechting tussen ouder en kind en heeft het een positief effect op zowel de lichamelijke, intellectuele als emotionele ontwikkeling van je kindje. Het is bewezen dat baby’s die gedragen worden in een draagsysteem minder vaak huilen en minder vaak last hebben van krampjes. Babydragen heeft een lange tijd onterecht een vrij stoffig imago gehad, en door zelf draagsystemen te gaan ontwikkelen hoopt Kay steeds meer mensen te enthousiasmeren.

Meedoen?

Wil jij graag een abonnement van 6 maanden voor een draagzak naar keuze winnen van ByKay?

  • Volg @wendyonlinenlen @bykaycarriers
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij dit abonnement voor een draagzak wil willen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF