fbpx

WIN de Revamp Progloss 5500 Ionic Dryer t.w.v. €120

Je haren perfect geföhnd krijgen was nog nooit zo eenvoudig met de Revamp Progloss 5500 Ionic Drye™ ! Deze föhn zorgt dat het haar snel wordt gedroogd en de ionische technologie is vriendelijk voor het haar waardoor het haar er meteen gezond uitziet. Wij mogen deze week twee keer deze prachtige föhn weggeven, lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

Een krachtige föhn die het haar snel droogt zonder te beschadigen 

De Revamp Progloss 5500 Ionic Dryer is een krachtige föhn met een geavanceerde AC 2400W motor met verbeterde luchtsnelheid. Door de ionische technologie is de föhn vriendelijker voor het haar. De positieve ionen zorgen ervoor dat het haar volume en glans krijgt en de negatieve ionen zorgen voor glad haar. De keratine-, argan- en kokosoliën in de proglossserie zorgen voor ultieme glad- en zachtheid van het haar. De föhn bevat  2 concentrators en een diffusor. Superslanke 6 mm stylingconcentrators zorgen voor eenvoudig gebruik en de diffusor met diepe kom verdeelt de lucht gelijkmatig en verbetert natuurlijke krullen of golven. De Progloss 5500 Ionic Dryer heeft een geluidsdemper, 4 warmtestanden, 2 snelheidsstanden en een koude stand. De Revamp Progloss 5500 Ionic Dryer heeft een garantietermijn van 2 jaar. 

Belangrijke kenmerken

Geavanceerde AC 2400W motor

Inclusief 2 concentrators en diffuser

Ionische technologie

Geeft glans aan het haar

4 warmtestanden

2 jaar garantie

Gebruik

Stel de Revamp Progloss 5500 Ionic Dryer in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. 

Resultaat 

De Revamp Progloss 5500 Ionic Dryer droogt het haar in slechts enkele minuten. Door het verschil in opzetstukken zijn ook meerdere gewenste uitkomsten van het haar.

Revamp

WIN!

Kun je niet wachten om jouw haren te föhnen? Wij mogen deze week twee exemplaren weggeven. Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij deze graag wilt winnen. Veel succes!

Ontdek via deze link nog andere producten voor haarverzorging van het merk Revamp!

https://www.instagram.com/p/CCVXONVAdTV/?utm_source=ig_web_copy_linkWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF