fbpx

Win: 2×2 kaarten voor de Libelle Zomerweek

Het is je vast niet ontgaan dat wij met onze WENDY-stand op de Libelle Zomerweek te vinden zijn. Het wordt één groot tropisch feest met cocktails, workshops, optredens en dansen. Iets wat je dus zeker niet wilt missen. Heb je nog geen kaartjes gescoord? Geen zorgen, want wij geven kaarten weg!

Over Libelle Zomerweek

Libelle bestaat 85 jaar en dat wordt goed gevierd tijdens dit event! De beste artiesten van ons land staan op het podium: Edsilia Rombley, Brownie Dutch, Alain Clark, Jody Bernal, Anita Meyer, Lange Frans en nog veel meer. Naast leuke optredens zijn er ook tal van workshops die je kunt doen. In de Mindfulness workshop leer je hoe je liefdevol voor jezelf kunt kiezen en ervaar je het verschil als je wél de tijd neemt om naar het lichaam te luisteren. Erg interessant om even stil te staan en te voelen wat je echt nodig hebt. Ben je meer van het knutselen? Dan zijn de workshops handletteren, armbandje maken, tangle tekenen of nailart misschien wel iets voor jou!

Win!

Wij mogen 2×2 kaarten weggeven. Wil jij hier absoluut bij zijn samen met een vriendin, je zus, moeder of tante? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en laat ons weten waarom jij dit graag wilt winnen! Mocht je niet uitgekozen worden? Niet getreurd, je kunt altijd nog hier je kaartje zelf kopen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF