fbpx

WIN: 2x shoptegoed van Ani Ani beachwear t.w.v. €150,-

Ani Ani

Het creëren van de perfecte passende bikini is de passie van Ani Ani. Modieuze badmode, van topkwaliteit materialen, met een unieke mix & match formule. Bij Ani Ani vindt elke vrouw de badkleding die in alle opzichten bij haar past. Ani Ani betekent ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. De beachwear van Ani Ani moet de reflectie zijn van jouw ideaal beeld. Ani Ani kiest voor het beste van het beste.  In feite is elke Ani Ani daarom een gevoelskwestie.

Het moet altijd lekker aanvoelen. Of je nu zwemt, zont, lounget of flaneert! Ani Ani laat je jezelf zijn! Ani Ani kiest voor top kwaliteit. Alle badmode is gemaakt van Franse en Italiaanse Jacquard LYCRA® en 100% Italiaanse LYCRA® dat gecertificeerd is met Xtra Life LYCRA® wat 5-10 keer langer meegaat in chloor- en zeewater dan ieder ander elastische materiaal. Alle producten van Ani Ani worden in Portugal gefabriceerd. Aan de leveranciers stellen ze hoge duurzaamheidseisen. De medewerksters van de ateliers in Portugal verdienen een eerlijk loon en werken onder menswaardige omstandigheden. Ani Ani is daarom Made in Humanity!

WIN

Wij mogen 2 x shoptegoed t.w.v. 150 euro weggeven waarvoor je de mooiste beachwear kunt scoren bij Ani Ani. Wat moet je daar voor doen? Volg ons op Facebook of Instagram en laat in de reacties weten waarom jij een nieuw setje badkleding verdient!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF