fbpx

WIN: 2x OppoSuits kerstpak naar keuze (voor moeder en kind)

Wil jij samen met jouw kind indruk maken tijdens de kerstdagen? Kledingmerk OppoSuits heeft een gloednieuwe kerstcollectie, met diverse nieuwe feestelijke pakken voor dames, heren en sinds dit seizoen ook voor kinderen. Wij geven 2x een stijlvol (matchend) kerstpak voor moeder én kind weg!  

Foute ‘kersttrui-next-level’

We kennen de foute kersttrui nu al een tijdje, maar met een feestelijk kerstpak van OppoSuits ben je pas echt origineel! Je kan dit jaar in matchende outfits aan het kerstdiner verschijnen onder het motto twinning=winning; hét ingrediënt voor een unieke familiefoto! De pakken zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld het kerstontbijt van de kinderen op school, of om de show te stelen tijdens een (bedrijfs)kerstfeest. En niet te vergeten: het is ook een superleuk idee voor een origineel kerstcadeau.

Verschillende designs

De kleurrijke pakken hebben allemaal een slim-fit design, zijn gevoerd en gemaakt van open gewoven, hoge kwaliteit stof. De pakken voor heren en kids bestaan uit een jasje, pantalon en stropdas en de vrouwenpakken bevatten een rok en een jasje. De kerstcollectie heeft pakken met de leukste kerst-prints, kijk hier uit welke fantastische prints je mag kiezen!

kerstpakken

WINNEN op woensdag

Wil je kans maken op een pak voor jou en je kind? Tag de gene die jij wel samen met haar zoon/dochter/neefje/nichtje aan het kerstdiner ziet zitten met zo’n pak. Reageer onder het bericht op onze social media-kanalen Facebook of Instagram. Wij mogen 2x een ‘koppel’ blij maken, dus doe mee!  

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF