fbpx

WIN 2 x 4 kaartjes voor de Winter Efteling!

Tussen 13 november 2017 en 31 januari 2018 kan je samen met je vrienden, familie of geliefde genieten van de sprookjesachtige sfeer in de Winter Efteling. Zwier samen met je lief over de ijsbaan, dans mee tijdens het Winterfeest van de Sneeuwprinses en de Vuurprins en laat je verwonderen in de meest betoverende attracties. Wil jij 4 kaartjes winnen om deze winterse wonderen te ontdekken in de Efteling? Lees dan snel verder:

De warmste momenten

Duizenden twinkelende lichtjes zijn je gids door een wereld waar sprookjes tot leven komen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen en knus verlichte huisjes naar de sfeervolle pleinen waar vrolijke klanken klinken. In deze Wereld vol Wonderen zwier je over de ijsbaan met je lief en slee je samen gierend van de glijhelling in het IJspaleis. Dans je mee tijdens het Winterfeest van de Sneeuwprinses en de Vuurprins. Óf smelt je weg bij je favoriete sprookje en laat je je verwonderen in de meest betoverende attracties.

Als het schemerig wordt…

Koude tenen? Strijk dan neer rondom de Vreugdevuren waar je al luisterend naar de mooiste vrolijke liederen en met een warme chocolademelk in je hand je tenen verwarmt. Zing of dans jezelf warm op echte soulklassiekers of kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van de harmonische klanken terwijl je zelf aan je dampende Glühwein nipt. De mooiste afsluiting van zo’n betoverende winterdag beleef je samen bij een bezoek aan Aquanura. Omring jezelf met je favoriete gezelschap onder een prachtige diepblauwe winterhemel en laat je verwonderen door water, vuur en licht die samen dansen op de mooiste muziek.

Geef iemand een hartverwarmende winter!

Deze Winter Efteling komen de mooiste wensen uit! Heb jij een wens voor een speciaal iemand, laat deze achter bij de Efteling Wensboom naast Symbolica of stuur je wens in via efteling.com/wensboom. Wie weet geef jij iemand een hartverwarmende winter!

WIN kaartjes

Wij mogen van de Efteling 2 x 4 kaartjes weggeven. Wil jij een fantastische dag beleven met z’n vieren? Reageer dan onder de berichten op onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij zo gek bent van de Efteling en met wie jij graag winterse avonturen wilt beleven. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF