fbpx

WIN: 1x Glampingvoucher van Vacanceselect t.w.v. €300,-

Kijken jullie ook al weer uit naar je eerst volgende vakantie? En wil je graag op vakantie naar een camping met alle comfort en luxe dicht bij je? Goed nieuws! Je kan namelijk kans maken op een voucher t.w.v. €300,- van Vacanceselect. En die kun je besteden aan  niet zomaar een campingvakantie… Je gaat kamperen op een super luxe Glamping. Dit is dé trend op het gebied van kampeervakanties.

Super luxe Glamping

Wat is dat nou eigenlijk? Het woord is eigenlijk een samenvoeging van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het is een luxere stijl van kamperen waarbij er meer voorzieningen aanwezig zijn in de accommodatie. Je slaapt dus in de buitenlucht waardoor je het knusse natuurgevoel van kamperen krijgt, maar je vindt er ook de luxe van thuis. De Glampingaccommodaties van Vacanceselect zijn voorzien van een goed bed, een eigen badkamer en keuken. Een Glamping is ideaal voor kinderen, lekker buiten spelen, vriendjes maken en niet te vergeten: de meeste bestemmingen hebben uitgebreide waterparadijzen.

Collage Vacanceselect WIN: 1x Glampingvoucher van Vacanceselect t.w.v. €300,-

Glampingvoucher van Vacanceselect

Vacanceselect heeft een aanbod van de leukste campings en de mooiste vakantieparken in 17 Europese landen. Hierdoor zit er altijd een topbestemming voor je tussen. Als specialist op het gebied van glampingvakanties kun je bij Vacanceselect ook nog eens kiezen uit een enorm aanbod van luxe campingaccommodaties. Wat dacht je van de Lodgesuite met een heus bad op pootjes? Of sterren kijken vanuit de Airlodge?

vacanceselect WIN: 1x Glampingvoucher van Vacanceselect t.w.v. €300,-

WINNEN

Wil jij nou kans maken op een voucher t.w.v. €300,- , te besteden bij één van de campings van Vacanceselect? Laat dan onder ons Facebook– of Instagram bericht weten waarom jij zo graag kans maakt. Wie weet ben jij de gelukkige!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF