fbpx

WIN 10x een Blanco Book!

Vind jij het ook zo handig om op je whiteboard te schrijven? Met de Blanco Book kan je net zoals op een whiteboard dingen schrijven en later weer uitgummen! Maar let op: met de Blanco-app blijven de notities bestaan. WENDY mag 10 van deze exemplaren weggeven:

Eindeloos schrijven

Blanco is een notitieboek om aantekeningen en schetsen te maken. Het mooie van Blanco is dat je eindeloos kunt schrijven, vegen en herschrijven, net als een whiteboard op zakformaat. Samen met het Blanco-boek ontvang je een speciale marker, een veegkaart en de Blanco-app. Met de Blanco-app kun je al je notities en schetsen digitaliseren, archiveren en delen. Het is de eindeloze notebook.

blanco book

De pagina’s

Het boek bevat 56 pagina’s. De eerste 26 zijn leeg, 20 zijn gevoerd en 10 pagina’s hebben 5 mm vakjes. Op deze manier kun je eindeloos schetsen, schrijven en berekenen. Binnenin vind je ook de veegkaart en de Blanco-marker.

WIN

Lijkt jou deze Blanco Book fantastisch om mee te nemen naar je werk, studie of misschien gewoon voor thuis? WENDY mag 10 exemplaren weggeven (ter waarde van €29.95)! Reageer onder de berichten van onze social media-pagina’s waar je de Blanco Book voor gaat gebruiken en like natuurlijk even onze social media-kanalen. Wie weet krijg jij binnenkort zo’n fantastische notebook opgestuurd!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF