fbpx

William fotografeert… Caro Emerald

Wat voor moois is er allemaal te horen, zien en te voelen? William Rutten fotografeerde vijf bekende Nederlanders die deze zomerse periode in de spotlights staan. Geheel in lijn met het thema van deze WENDY vroegen we ze ook naar hun tropische verlangens. Hun foto’s zijn bewerkt door digital artist Wieger Poutsma.

Te zien…

Op 27 juni in The O2 Arena in Londen. Daar viert Quincy Jones zijn 85ste verjaardagsfeest met een symfonieorkest en een aantal
bijzondere muzikale gasten. Een daarvan is Caro Emerald. ‘Hoezo ik?! Dat was mijn eerste reactie toen ik hiervoor werd gevraagd.’ Quincy Jones produceerde Michael Jacksons Thriller en Bad, en werkte met grootheden als Ella Fitzgerald en
Frank Sinatra. ‘Ik voel me trots en nederig. Dat zo’n legende weet dat ik besta, vind ik al heel wat. Maar dat ik bovendien de eer krijg om met hem te zingen, is zo’n enorme erkenning.’ Andere hoogtepunten voor Caro in 2018: in oktober staat ze in de iconische Royal Albert Hall in Londen en op 9 november treedt ze op in de Amsterdamse AFAS Live. Als alles meezit, komt er ook nieuwe muziek. Caro: ‘We zijn nu volop aan het schrijven en ik hoop dat ik snel nieuwe nummers kan laten horen.’

Hoe ziet jouw ultieme vakantie eruit?

‘Ik ben van de luie strandvakanties. Een prachtig hotel met alles erop en eraan: een infinity pool met een cocktailbar erin, een
wit zandstrand, niet al te veel mensen en goed eten. Zo’n fantastische vakantie had ik op Mauritius. Het hotel had een privéstrand
met een prachtig rif om te snorkelen. Ik was toen nog geen moeder. Ik vind het moeilijk kiezen of de ideale vakantie nou met of zonder kinderen is. Ik ben dolgraag bij mijn kindjes, maar écht vakantie is ook lekker op je gat kunnen zitten.’

Mijn grootste vakantie-ergernis:

‘Als ik mijn bagage kwijtraak. Wat is dat vervelend! Van de eerste tien vluchten die ik in mijn leven maakte, was de helft van
de keren mijn bagage zoek. Heb je zo lang nagedacht over alles wat je wilde meenemen, kom je daar aan, heb je niks! Het irritantste is dat je gaat zitten wachten op je koffer, terwijl je gewoon moet denken: ik gooi er een cocktail in en ga genieten!’

Abonnement op WENDY Magazine:

001 COV1 W21 EAN 02118 1 229x300 3 William fotografeert... Caro Emerald

Wil je voortaan als eerste de WENDY ontvangen? Kies dan een voor een van onze abonnementen. Zo kun je kiezen uit 7 x WENDY + een suéde tas van My Jewellery of ga voor 7/14 nummers en ontvang een het boek Katja was hier van Katja Schuurman.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF