fbpx

Wij lichten een aantal openhartige BN’ers uit die meedoen aan onze campagne! #ikhebjelief

Het ‘Liefste nummer ooit’ ligt nu in de winkels. Naar aanleiding van ‘Het liefste nummer ooit’ heeft WENDY onderzoek gedaan naar hoe lief we nou eigenlijk zijn voor elkaar in Nederland. Hieruit bleek dat we wel wat liever voor elkaar kunnen zijn. Zeker met de december maand in aantocht. Hoe fijn is het namelijk om van je dierbaren te horen hoe lief ze je vinden, of hoe blij ze met je zijn? Wij van WENDY hebben als missie om van deze maand ‘de liefste maand ooit’ te maken en starten met de campagne #ikhebjelief

Veel mensen willen laten zien wie ze lief hebben. Doormiddel van de campagne #ikhebjelief kan je online een foto van je dierbaren delen, om ze even extra in het zonnetje te zetten en ze te laten weten dat je ze lief hebt. Er worden al veel openhartige verhalen gedeeld, waaronder ook van enkele BN’ers. Bekijk hieronder welke BN’ers dat zijn!

Miljuschka Witzenhausen

View this post on Instagram

Liefhebben is een groot goed. Ik denk dat je om lief te hebben vanuit thuis het gevoel moet krijgen goed genoeg te zijn en het waard moet voelen om liefde te ontvangen en te geven. Mijn moeder heeft dit gedaan. Het is haar gelukt om binnen vrij lastige omstandigheden mij veilig te laten voelen, zelfvertrouwen te geven en onder haar liefdevolle toezicht mijn vleugels uit te laten slaan. Net zoals op deze foto geeft ze me altijd rugdekking terwijl ik mijn levenspad beloop. Ze is mijn rots in de branding. Door haar dappere daden en boek is ze inmiddels een beetje van heel Nederland. Iedereen heeft een mening over haar, de vrouw die boven alles mijn moeder is. Soms wens ik dan dat in de meningsvorming een beetje het oogpunt liefhebben word meegenomen. Online is het heel makkelijk om iets te zeggen. Je bent anoniem onzichtbaar maar kan wel een riolering van woorden over iemand uitstorten. Ik weet dat dit iedereen overkomt de laatste tijd in meerdere of mindere mate. Daarom wil ik jou vragen een foto te delen van degene die jij lief hebt. Zodat we de online wereld een iets mooier, positiever plekje kunnen maken #ikhebjelief #mama #samenzijn #liefde

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Nicolette Kluijver

Story Nicolette Kluijver

Susan Smit

en ook onze lieve hoofdredacteur Robert Heukels!

Wie heb jij lief?

Jij kunt zelf ook jouw dierbaren laten weten dat je van ze houdt. Lees hier hoe het in zijn werking gaat:

1. Post op je Instagram of Facebook een foto van iemand die jij lief hebt. Dit mag één persoon, meerdere mensen, jouw huisdier of een foto van jullie samen zijn. We zijn hier niet zo streng in, als het maar lief is.

2. Onder deze foto schrijf je waarom je deze persoon lief hebt.

3. En natuurlijk plaats je #ikhebjelief erbij.

4. En tag je @wendyonlinenl in jouw foto.

5. Om andere aan te sporen, wil je nog het volgende erbij schrijven: wie heb jij lief? Plaats ook een foto en zet #ikhebjelief erachter!

6. Elke week lichten wij een mooi verhaal uit op wendyonline. (wij kunnen alleen de berichten zien die op een open profiel worden geplaatst)

Samen maken wij het liefste nummer ooit nog extra lief! 

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle lieve berichtjes!

(Visited 40 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief