fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Laguna Beach Family Camps van De Jongens uit Schoorl

Nederland blijft een veilige bestemming de komende tijd en de redactie van Wendyonline.nl test elke week een Nederlands vakantiehuisje. Onze art-director Anneke ging met haar gezin, man en twee jongens van 15 en 16 jaar, naar Laguna Beach Family Camps. ‘Dit weekend met alle strand activiteiten voelde als een week weg’!

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

Onze volledig ingerichte safari tent (family lodge) zag er hagelnieuw uit! Schoon, gezellig, fris! Een beetje als een nieuwe jas die je voor het eerst mag dragen. En dat terwijl we niet eens de eerste waren die in de tent zouden verblijven dus hulde aan de schoonmakers en de kwaliteit van de spullen. Er stonden 4 safari tenten voor 4 personen op 1 veldje tegenover elkaar met daartussen nog twee kleine tenten die je erbij kan huren voor extra kinderen. 

Hoe is de accommodatie? 

De tent geeft je het gevoel op een glamping te zijn, als je vervolgens naar het hotel loopt zie je de hangmatten, sfeervol buiten terras en een foodtruck voor een borrel of een diner die dit gevoel nog even bevestigen. 

Maar als je het hotel even binnen loopt, over de binnenplaats flaneert en Bas en zijn vriendin Mylene ontmoet dan blijk je niet op zomaar weer op een glamping te zitten maar dan blijkt dit namelijk de real deal te zijn! ‘De Jongens uit Schoorl’ (Bas en zijn surf vrienden en vriendinnen) lopen daar gewoon rond, ze ontvangen je, nemen je mee op avonturen, drinken een biertje met je aan het kampvuur en vertellen je dat ze morgen ochtend eerst nog even gaan surfen voor dat ze jou een les gaan geven! Het hotel zelf is geen glamping maar brengt je terug naar de tijd dat je zelf op schoolkamp ging. Krakende deuren, en een verdwaalde spook zou je er zo maar tegen kunnen komen maar wat moet je zonder spookverhalen op je vakantie…

Hoe voelt het na één nachtje slapen? 

Onze kleren roken nog naar het kampvuur van de avond daarvoor maar dat gaf alleen maar een fijne herinnering. En als je vogels als wekker en het geluid van de zee op de achtergrond geen probleem vindt word je uitgerust wakker.

Is Laguna Beach Family Camps een aanrader?

Zeker, maar ga dan voor het hele pakket! Slapen in de Safari Tent of Familie Tipi, surf les en na het eten nog even uitbuiken in de hangmat!De activiteiten zijn speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Is er in de buurt ook iets te doen? 

De oprichters ‘De Jongens uit Schoorl’ hebben naast de Family Camp base nog 2 locaties. Op het strand of aan het water hebben ze een eigen plek waar de gasten welkom zijn, waar de activiteiten starten of waar strandstoelen staan om lekker te relaxen. Ze hebben zoveel voor je bedacht dat je eigenlijk nergens meer naar op zoek hoeft! 

Het ‘all inclusive’ programma zit vol met avontuurlijke activiteiten, waaronder de wandel speurtocht door de duinen, golfsurfen, windsurfen, sunset suppen, bootcamp in het duin, fatmaxxen (electrische mega steps), yoga op het strand, maar ook filmavonden, kampvuren en weerwolven terwijl de avond valt….

Maar als je iets anders wilt doen zal er vast wel iets te vinden zijn…

Klik hier voor meer informatie over Laguna Beach Family Camp.

En bekijk de video:

 

 

Check ook deze vakantiehuisjes:

 

Wendy’s vakantiehuisjestest: Bed & Breakfast Het Heuvelbosch

Wendy’s vakantiehuisjestest: karakteristieke yurt middenin een boomgaard

Wendy’s vakantiehuisjestest: Tiny House Roes

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF