fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Bed & Breakfast Het Heuvelbosch

We reizen meer dan ooit in eigen land. De redactie van Wendyonline test daarom voor jou de leukste en mooiste vakantiehuisjes in Nederland in onze serie: Wendy’s vakantiehuisjestest. Dit keer overnacht onze tekstredacteur Angela in Bed & Breakfast Het Heuvelbosch in Waardenburg.

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

De lange oprijlaan biedt meteen uitzicht op het landgoed en het huis van Lijndert en Adrie, de eigenaren van de B&B. Achter hun huis is de B&B in een bijgebouw gevestigd op de eerste verdieping. Deze is via een houten trap te bereiken. De B&B is landelijk ingericht, wat zorgt voor een huiselijke sfeer.

Hoe is de accommodatie?

Doordat de B&B in een bijgebouw zit, heb je de gehele ruimte voor jezelf. De B&B is van alle gemakken voorzien. Zo zit er een prachtige keuken in met oven, is er een grote eettafel en als klap op de vuurpijl een regendouche in de badkamer. Tussen het woongedeelte en slaapgedeelte zitten geen muren, wat zorgt voor een weids gevoel.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Het bed is erg hoog waardoor ik even dacht dat ik de prinses op de erwt was. Gelukkig bleef het bij die gedachte en heb ik heerlijk geslapen. Het ontbijt stond bij aankomst al in de koelkast, aangezien de eigenaren door Covid-19 zo min mogelijk contactmomenten willen creëren. Toch maakte dat het ontbijt niet minder uitgebreid. Het uitzicht vanaf de keukentafel over de landerijen en de windmolen in de verte bezorgden mij het ware vakantiegevoel.

Is Het Heuvelbosch een aanrader?

Deze B&B wordt naast de gewone boekingen ook gebruikt door Anita van Meerveld. Zij is Stress & Burn-out coach, life coach en ondernemer. Met haar bedrijf Studio Coach & Lounge biedt zij coachsessies en workshops aan in combinatie met een heerlijke overnachting bij deze B&B. De combinatie van een overnachting en een coachsessie sprak mij erg aan. Daarom heb ik meegedaan aan het arrangement ‘tijd voor jezelf’, waarbij Anita handreikingen biedt om jezelf beter te leren kennen en bewust te zijn waarom je doet wat je doet. Anita coacht onder andere vanuit eigen ervaringen. Zo spreekt ze over haar minder fijne periode in haar leven en hoe ze zichzelf weer heeft teruggevonden. Door middel van coaching wil zij nu anderen helpen te transformeren en inzicht te krijgen in bepaalde patronen. Ze heeft enorm veel passie voor het werk dat ze doet, wat erg bewonderingswaardig is om te zien. Buiten de coachsessie om is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Dit arrangement kan je voor jezelf boeken of samen doen met je partner of goede vriend of vriendin.

Is er in de buurt ook iets te doen?

Vanuit de B&B loop je zo een prachtig natuurgebied in. Het Heuvelbosch grenst aan landgoed Neerijnen, met bezienswaardigheden zoals kastelen en een molen. Ook is het een mooi gebied om te wandelen en te fietsen. Zeker wanneer de fruitgaarden voorzien zijn van bloesem. Wil je wat meer reuring om je heen, dan is zowel Zaltbommel als Geldermalsen om de hoek.

Ben je benieuwd naar meer leuke vakantiehuisjes? In de Special, die vanaf nu in de winkel ligt, vertelt onze Wendy- en reisexpert Deborah Durffeld over de kracht van de natuur en worden nog meer huisjes uitgelicht. Houd ook onze website in de gaten voor meer afleveringen van de vakantiehuisjestest.

Zie hieronder de beelden van Bed & Breakfast Het Heuvelbosch

 

Inspirational Corporate by MaxKoMusic | https://maxkomusic.com/
Music promoted by https://www.chosic.com/
Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en_US

Bekijk ook deze vakantiehuisjes

Wendy’s vakantiehuisjestest: Maja’s Hideaway

Wendy’s vakantiehuisjestest: Ottenskamp4WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF