fbpx

WENDY zoekt: vrouwen die willen meedoen aan een make-up makeover

Update: Door het overweldigende aantal enthousiaste reacties, is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de make-up make over. Wij nemen z.s.m. contact op met degene die deze verwendag heeft verdiend.

Heerlijke verwendag!

In samenwerking met Annemarie Börlind en Zinzi mag WENDY magazine een vrouw een heerlijke verwendag aanbieden. Je wordt die dag mooi opgemaakt door de visagisten van Annemarie Börlind en gefotografeerd door een professionele fotograaf. Ook willen we je graag interviewen.

Iets voor jou?

Vind jij dat je wel zo’n heerlijke verwendag verdiend hebt? Bijvoorbeeld omdat je niet zo’n gemakkelijke tijd achter de rug hebt?  Of graag wilt leren hoe je jezelf mooi opmaakt? Stuur dan een mail naar Rosa Koelemeijer via rosakoelemeijer@wendymultimedia.nl met daarin kort jouw motivatie om mee te doen aan deze productie en een foto.

Het artikel dat we maken over deze shoot zal geplaatst worden in een van de volgende edities van WENDY magazine. De shoot is op 11 of 12 september in Dordrecht, je zou deze dagen beschikbaar moeten zijn. Reiskosten worden vergoed.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF