fbpx

Wendy zoekt pure vriendschap

Heb jij een pure vriendschap of een speciale vriendengroep waar je altijd op kunt bouwen en vertrouwen?

Doe mee en geef je op via www.wendyonline.nl/purevriendschap. Laat ons weten waarom deze vriendschap jou zo dierbaar is. Heeft jullie foto de meeste stemmen, dan win je een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht! In onderstaande video legt Wendy uit wat de campagne inhoudt en vertelt zij waarom vriendschap zo belangrijk voor haar is.

Zeg, ken je hygge al?

Hygge is Deens voor gezelligheid. Het staat voor: intiem samenzijn met mensen met wie je je kunt ontspannen. Denk aan een haardvuur, kaarsen, warme dranken en veel koek en snoep.

De Denen hebben het goed bekeken. Om de sombere dagen van de winter licht en warmte te geven, hebben ze hygge uitgevonden: de Deense equivalent van onze gezelligheid. Maar dan nét even anders, namelijk toegespitst op puur samenzijn met de mensen van wie je houdt. De Denen creëren daarvoor speciale momenten, met lekker eten en drinken, waarin tijd wordt gemaakt om écht naar elkaar te luisteren en er écht voor elkaar te zijn. Hygge staat daarmee voor vriendschap in z’n puurste vorm.

Met WENDY op zoek naar de pure, authentieke en hyggigste vriendschappen!

Wij gaan samen met s.Oliver op zoek naar het ultieme hygge gevoel, omdat dit helemaal bij WENDY past. Wendy koestert haar vriendinnen en zorgt ervoor dat ze, ondanks haar drukke leven, intensief contact met hen houdt. Daarom gaan wij op zoek naar de leukste, gezelligste, warmste, ontroerendste en hyggigste BFF’s, die echt en puur zijn en dit met ons willen delen.

Ga dus snel naar www.wendyonline.nl/purevriendschap en wie weet maak jij kans op een heerlijk weekend Maastricht voor jou en je vriendinnen!

 Vriendinnencampagne


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF