fbpx

WENDY zoekt beste vriendinnen…..

WENDY zoekt pure vriendschap

[green_note title=”So Pure” text=”Het nieuwe parfum van s.Oliver weerspiegelt puurheid. Als je houdt van het pure leven, je pure ik en een verlangen hebt naar echte ervaringen, natuurlijkheid en authenticiteit is So Pure het parfum voor jou. Het parfum benadrukt je eigen persoonlijkheid doordat het luchtigheid verspreidt en zich zo concentreert op het belangrijkste: goed in je vel zitten en genieten van het pure leven. So Pure maakt dit mogelijk doordat de geur subtiel versmelt met de huid. Sprankelende citrustoetsen als topnoot worden aangevuld met groene klimop en de fruitige frisheid van appel. Samen met bloemige accenten worden de geuren ingebed in zacht kasjmierhout. De zachte basis met warme ambrox en houtachtige noten ronden de fluweelachtige geur af. ” ]

Heb jij de meest pure, bijzondere, echte, hyggeligste en leukste vriendschap? Kunnen jij en je vriendin(nen) elkaar alles vertellen en hebben jullie vaak aan één woord genoeg om te weten wat de ander bedoelt? Houden jullie ervan om samen te dineren, de stad in te gaan, te sporten of te shoppen, maar kunnen jullie net zo goed samen warme chocolademelk drinken op de bank? Zulke vriendschappen zijn dierbaar en moet je koesteren.

Echte, pure vriendschap is een prachtig geschenk en belangrijk voor je geluk. Het samenzijn met vrienden en het gevoel dat dit geeft, is moeilijk te omschrijven. Vaak zegt een foto meer dan 1000 woorden en waarschijnlijk hebben jullie dan ook veel foto’s waarop jullie vriendschap is vastgelegd. WENDY en s.Oliver zijn op zoek naar deze foto’s!

Heb jij een pure vriendschap?

Laat aan je vriendin(nen) weten hoe dierbaar jullie vriendschap is door hier een foto van jullie samen te delen. Het maakt niet uit of dit een vrolijke, spontane, geposeerde, gekke of ontroerende foto is, zolang het maar jullie pure vriendschap en oprechte geluk weerspiegelt. Laat ons in de beschrijving ook weten waarom deze vriendschap jou zo dierbaar is.

WENDY geeft aan de eerste 100 inzendingen de nieuwste geschenkset van s.Oliver SO PURE weg. Zorg ervoor dat jullie foto uiteindelijk ook de meeste stemmen heeft, zodat jij met vijf vriendinnen een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht kunt winnen. Hoe leuk is dat!

Doe mee en geef je op via www.wendyonline.nl/purevriendschap. Laat ons weten waarom deze vriendschap jou zo dierbaar is. Heeft jullie foto de meeste stemmen, dan win je een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht!

Vriendinnencampagne

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF