fbpx

Wendy zet de 5 fijnste stranden van Ibiza op een rij!

We kunnen weer vol op naar Ibiza! Ga jij binnenkort op vakantie naar het hippe eiland? Op dit eiland vind je de fijnste yoga retreats en de beste clubs, waar je helemaal uit je dak kunt gaan. MAAR ook is Ibiza zich rijk aan hele mooie strandjes. Wendy heeft haar top 5 fijnste stranden op een rijtje gezet en deze deelt ze graag met jou! 

Strand 1: Cala Comte

Dit ligt in het zuidwesten. Op een klif ligt hier het restaurant ‘Sunset Ashram’, met een geweldig uitzicht en met heerlijke cocktails en Thais en Indiaas eten.

standen ibiza

Strand 2: Benirrás

Dit strand bevindt zich in het noordoosten. Mooie baai. Op zondag begeleiden bongodrummers de zonsondergang, wat zorgt voor een heel bijzondere sfeer op het strandje.

stranden

Strand 3: Sant Antonio

Langs de westkust van de stad vind je de beroemde Sunset Strip. Vanaf deze kant van de stad heb je geweldige uitzichten op de Middellandse Zee en de ondergaande zon. Hier vind je ook de klassieker op het gebied van zonsondergangen: ‘Café Del Mar.’

stranden

Strand 4: Cala Carbo

Dit strand vind je in het zuidwesten. Super relaxed strand in een baai met twee restaurantjes. En als je op een rots klimt, zie je verderop het magistrale eiland Es Vedra.

stranden

Strand 5: Cala d’Hort

Ongetwijfeld het strand met het beste uitzicht op Es Vedra!

stranden

Een leuk extraatje: de hippiemarkt!

Ibiza mag je eigenlijk niet verlaten zonder de hipste hippiemarkt ‘Las Dalias’ bezocht te hebben. Op de markt staan een tal van kraampjes vol Ibiza spullen. Van handgemaakt tassen met franjes tot sieraden met bijzondere kralen tot de mooiste Ibiza-boots. Van specialiteiten om je vingers bij af te likken tot hoogwaardige lederwaren tegen een eerlijke prijs. Vergeet niet: ‘zo goed als alles wordt handgemaakt.’ Erg bijzonder! En nog een fijne bijeenkomst: ‘onderhandelen is mogelijk’.

stranden

Deze week staat helemaal in het teken van Ibiza op Wendy Online. Lees meer verhalen over Ibiza:

Denise woont sinds 9 jaar op Ibiza: ‘Het roer moest om’

Deze zomer naar Ibiza? 11 do’s en don’ts om je snel onder te dompelen in het bewierookte eilandWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF