Wendy zet de 5 fijnste stranden van Ibiza op een rij!

Ga jij binnenkort op vakantie naar het hippe eiland Ibiza? Op dit eiland vind je de beste clubs en de hipste feesten met de beste DJ’s waar je helemaal uit je dak kunt gaan. MAAR ook is Ibiza zich rijk aan hele mooie strandjes. Wendy heeft haar top 5 fijnste stranden op een rijtje gezet en deze deelt ze graag met jou! 

Strand 1: Cala Comte

Dit ligt in het zuidwesten. Op een klif ligt hier het restaurant ‘Sunset Ashram’, met een geweldig uitzicht en met heerlijke cocktails en Thais en Indiaas eten.

Cala Comte

Strand 2: Benirrás

Dit strand bevindt zich in het noordoosten. Mooie baai. Op zondag begeleiden bongodrummers de zonsondergang, wat zorgt voor een heel bijzondere sfeer op het strandje.

benirras

Strand 3: Sant Antonio

Langs de westkust van de stad vind je de beroemde Sunset Strip. Vanaf deze kant van de stad heb je geweldige uitzichten op de Middellandse Zee en de ondergaande zon. Hier vind je ook de klassieker op het gebied van zonsondergangen: ‘Café Del Mar.’

San Antonio ibiza

Strand 4: Cala Carbo

Dit strand vind je in het zuidwesten. Super relaxed strand in een baai met twee restaurantjes. En als je op een rots klimt, zie je verderop het magistrale eiland Es Vedra.

ibiza strand

Strand 5: Cala d’Hort

Ongetwijfeld het strand met het beste uitzicht op Es Vedra!

cala d'hort

Een leuk extraatje: de hippiemarkt!

Ibiza mag je eigenlijk niet verlaten zonder de hipste hippiemarkt ‘Las Dalias’ bezocht te hebben. Op de markt staan een tal van kraampjes vol Ibiza spullen. Van handgemaakt tassen met franjes tot sieraden met bijzondere kralen tot de mooiste Ibiza-boots. Van specialiteiten om je vingers bij af te likken tot hoogwaardige lederwaren tegen een eerlijke prijs. Vergeet niet: ‘zo goed als alles wordt handgemaakt.’ Erg bijzonder! En nog een fijne bijeenkomst: ‘onderhandelen is mogelijk’.

hippie

Is jouw passie voor dit eiland gewekt? Dan is het is tijd om je vakantie daar te vieren.  ’10x ultiem vakantie vieren op Ibiza volgens Wendy’