fbpx

WENDY wint Mercur award Artdirection en BeLOFte van het jaar !

Vanavond spande het erom bij de Mercurs uitreiking in DeLaMar Theater in Amsterdam.  Uit een recordaantal van 160 inzendingen heeft de vakjury 42 nominaties gekozen en was WENDY genomineerd voor de Artdirection en BeLOFte van het jaar award! Omdat de Mercurs de belangrijkste prijzen zijn in tijdschriftenland zijn wij ontzettend trots dat wij de Mercur award voor Artdirection/BeLOFte van het jaar hebben mogen ontvangen.

Kim Feenstra: de BeLOFte van het jaar!

Door haar fantastische fotografie in de WENDY heeft onze fotograaf Kim Feenstra ‘de Mercurs BeLOFte van het jaar’ award gewonnen! In deze categorie kwamen nog twee andere talentvolle personen onder de 35-jaar in aanmerking voor de award. Door Kim’s creativiteit, innovativiteit en originaliteit in de WENDY ontving ze de award. Wat zijn wij trots op Kim!

WENDY Magazine: Mercur Artdirection van het Jaar!

Dit jaar was de artdirection van WENDY Magazine van onwaarschijnlijk hoog niveau, daarom won WENDY Magazine de Mercur award: Artdirection van het Jaar! WENDY was genomineerd samen met vier andere grote namen, dat maakt dat wij ons extra vereerd voelen!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF