fbpx

WENDY viert feest: win een thermentour voor 2 personen van Select Wellness Group!

In WENDY #25 is het feest. Het is het 25ste nummer van WENDY en speciaal daarom regelden we voor €25.000 aan prijzen. Onder één van die prijzen valt een luxe thermentour voor twee personen. Als dat geen feest is!

Bij Select Wellness Group zijn vijfentwintig saunalocaties door het hele land aangesloten. Prachtige resorts, die over alle faciliteiten beschikken en elk een eigen sfeer en karakter hebben, gelegen in een bosrijke of landelijke omgeving, of juist in de stad.

Thermentour-kaart

Met deze thermentour-kaart kun je zelf vijf verschillende sauna’s uitzoeken, waar je met z’n tweeën een dag heerlijk kunt genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, dus maar liefst vijf heerlijke saunadagen in totaal! Tijdens jullie wellnessdag maak je gratis gebruik van doucheproducten en scrubzout en kun je kosteloos deelnemen aan de reguliere opgietingen. Als start van jullie wellnessdag kun je ook nog een rondleiding krijgen. Persoonlijke aandacht en service staan bij Select Wellness Group voorop.

Thermentour Thermentour

Winnen? En benieuwd geraakt naar alle prijzen die WENDY mag weggeven? Neem snel een kijkje op onze pagina vol met cadeaus!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF