fbpx

WENDY viert feest: wij geven 25x geluksboeken weg!

Het 25ste nummer van WENDY is uit en dit laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Wij vieren feest en dit doen wij met het weggeven van mooie prijzen: wij hebben voor €25.000 aan cadeaus geregeld. Wij mogen onder andere 25x geluksboeken weggeven!

Geluksboeken

Wendy is groot fan van ex-Google-topman Mo Gawdat, die na de dood van zijn zoon Ali de internationale bestseller ‘De logica van geluk’ schreef. Mo Gawdat vertelt in het boek zijn persoonlijke verhaal en ontrafelt geluk als een mathematische formule. Zijn statement is duidelijk: ongeacht de hindernissen op ons pad, hebben we allemaal de mogelijkheid om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. We mogen vijftien exemplaren weggeven van deze internationale bestseller. En voor nog meer geluk: we geven ook tien exemplaren weg van ‘Dagboek van een gelukstoerist’ van Jonathan Lehmann. Dit boek neemt de lezer mee op Lehmanns persoonlijke reis door India. De auteur was ooit een succesvol advocaat in New York, maar ontdekte dat zijn leven hem niet gelukkig maakte en gaf alles op voor een spirituele zoektocht door India. De mannelijke Elizabeth Gilbert, zeg maar. Beide boeken zijn uitgegeven bij uitgeverij Brandt.

Dagboek van een gelukstoerist    De logica van geluk

Winnen? En ben je benieuwd geraakt naar alle prijzen die WENDY mag weggeven? Neem snel een kijkje op onze pagina vol met cadeaus!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF