fbpx

WENDY viert feest: maak kans op een elektrische fiets van Batavus t.w.v. €2799,-!

Het 25ste nummer van WENDY magazine is uit en dat betekent feest! Bij feest horen natuurlijk cadeautjes en daar hebben wij flink ons best voor gedaan. We hebben namelijk voor €25.000 aan prijzen bij elkaar weten te scoren, waaronder een luxe elektrische fiets van Batavus t.w.v. €2799,-. 

De snelle Batavus Wayz E-go

Bij WENDY willen we ’m allemaal: deze hippe elektrische fiets van Batavus. Mooi om te zien en superfijn natuurlijk dat je met de Batavus Wayz E-go lekker snel overal bent. Zou je graag duurzamer willen leven? Of wil je fitter en gezonder worden in 2019? Dan is het een goed idee om regelmatig naar je werk te fietsen of samen met je partner mooie toertochten te maken. Fietsen maakt je gezonder en gelukkiger én het is ook nog eens milieuvriendelijker dan autorijden.

Fietsen met hulp

Met de Batavus Wayz E-go® Active Plus doe je het allemaal met superveel comfort én hij ziet er ook nog eens leuk uit. Met de krachtige middenmotor, vier ondersteuningsstanden en acht versnellingen krijg je alle hulp die je wilt tijdens het fietsen. Er zit een accu op met extra veel bereik. Via de handige display lees je alles af over je actieradius. Zo weet je precies hoe lang je nog kunt fietsen voor hij weer aan de oplader mag. Speciaal voor de jubileumeditie van WENDY geeft Batavus de meest luxe versie t.w.v. €2799 cadeau. WINNEN? Neem snel een kijkje op onze pagina vol met cadeaus!

Er is al een Batavus Wayz E-go® met midden motor vanaf €1949,-. Kijk op www.batavus.nl voor meer informatie!

Illustratie door: Ingrid Bockting


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF