fbpx

Wendy over het liefste nummer ooit bij 5 Uur Live en PAUW!

Sinds gisteren ligt de nieuwe WENDY in de winkels. En dit is niet zomaar een nummer, nee, dit is het liefste nummer ooit! In dit nummer word je overspoeld met liefde, prachtige fotografie en mooie interviews. In dit nummer brengt Wendy onder andere een ode aan haar moeder, die voor haar de liefste vrouw in haar leven is. Ook lees je een puur en openhartig interview met André Hazes over zijn jeugd, zijn relatie met zijn ouders en hij vertelt over de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt. 

WENDY is ooit ontstaan om de zoektocht naar geluk te starten. Om wat meer positiviteit te brengen in het leven van de Nederlanders. Hoe dichter we bij de decembermaand komen, hoe meer we na gaan denken over onze geliefden. Hoe lief zijn we eigenlijk nog voor elkaar in Nederland? WENDY heeft samen met Peil.nl een onderzoek gedaan naar hoe lief we zijn en of we vinden dat dit beter kan. Wendy heeft gister avond uitgebreid gesproken over ‘Het liefste nummer ooit’ en dit onderzoek.

Bekijk hier het fragment van 5 Uur Live

Bekijk hier het fragment van PAUW

Samen kunnen we het ‘Liefst nummer ooit’ nog extra lief maken! Met de campagne #ikhebjelief kun je jouw dierbaarste foto delen met de liefste persoon uit je leven. Benieuwd? Lees hier hoe je mee kunt doen! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF