fbpx

Wendy keert terug met ‘Hart in Aktie’

Het programma Hart in Aktie, dat van 2000 tot 2006 werd gepresenteerd door Wendy, keert definitief terug op televisie. SBS deelt dinsdag een oproep waarin Wendy kandidaten zoekt voor de show, waarin zij problemen helpt op te lossen.

Hart in Aktie

“Ruim vijftien jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen, Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert”, vertelt Wendy.

Wendy roept in de video mensen op die hulp kunnen gebruiken bij een probleem. “We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven.”

Ze was tot 2006 te zien in het programma. Toen Wendy een overstap maakte naar RTL werd de presentatie overgenomen door Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene. Eerder dit jaar liet Wendy weten weer een contract te hebben getekend bij Talpa.

De geruchten gingen al langer dat Hart in Aktie terug zou keren op televisie. Eerder zond SBS al een kandidatenoproep uit, maar zij konden een definitieve terugkeer nog niet bevestigen.

Wil jij iemand opgeven? Mail dan naar wendy@sbs6.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF