fbpx

Wendy is twee keer genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster!

De Televizier-Ring komt alweer dichtbij… en wij kunnen met volle trots zeggen dat ‘onze’ Wendy is genomineerd! Ze is niet één keer genomineerd, maar zelfs twee keer! Voor de Zilveren Televizier-Ster presentatrice en actrice (haar rol in moordvrouw).

Programma’s

Wendy heeft een hoop leuke programma’s gepresenteerd het afgelopen jaar. ‘The Voice of Holland’, ‘Wie ben ik’ en dit jaar voor het eerst ‘The Voice Senior’, wat een ongekend succes bleek! Onverwachte optredens komen hier voorbij met mooie levensverhalen van de kandidaten. Dat geeft The Voice weer een totaal andere uitstraling. Daarnaast komt Wendy binnenkort met een nieuw programma namelijk: ‘This time next year’, waarin de deelnemers zichzelf een doel stellen. Na een jaar komen zij weer terug in de studio en hebben zij hopelijk hun doel bereikt.

Nominatie voor beste actrice

Wat begon als een droom voor Wendy is werkelijkheid geworden. De serie moordvrouw doet het enorm goed in Nederland. Het heeft er inmiddels al 7 seizoenen op zitten. Wendy is nu genomineerd voor haar rol als Fenna.

Stem!

Wil je net als wij dat Wendy met een prijs naar huis gaat? Stem dan hier! 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF