fbpx

Wendy is jarig en trakteert! Win een overnachting in een luxe B&B met Ibiza sfeer

Wie jarig is trakteert! Wendy blaast vandaag alweer 51 kaarsjes uit en heeft voor de volgers van Wendy Online een leuke verassing. Je kan namelijk een overnachting winnen bij B&B Hartje Kloetinge. Een luxe B&B in het hart van Zeeland met een vleugje Ibiza sfeer. Klinkt geweldig toch?! Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Liefde voor Ibiza

Patricia, eigenaresse van B&B Hartje Kloetinge heeft net zo’n grote liefde voor Ibiza als Wendy dat heeft. Het eiland voelt voor beide inmiddels als een tweede thuis. Een mooie match!

De Ibiza sfeer heeft Patricia weten mee te nemen naar Nederland, om precies te zijn naar Kloetinge. Dit is een sfeervol dorp in Zeeland, dicht tegen de stad Goes aan. Een B&B met een groot woongedeelte bestaande uit een keuken, eettafel met 4 stoelen, een gezellig zitje en een luxe boxspring. Ook is er een slaapzolder voor de kids en loop je zo vanuit het woongedeelte door naar de prachtige luxe badkamer. Allemaal met passie en zorgvuldigheid samengesteld, over elk detail is nagedacht. Wij mochten zelf al een keer overnachten bij B&B Hartje Kloetinge voor onze vakantiehuisjestest en waren enorm enthousiast over ons verblijf. En jij maakt kans om dit allemaal zelf te mogen ervaren!

Win een overnachting incl. ontbijt voor 2 personen!

Wij mogen 1 van onze volgers blij maken met een overnachting bij B&B Hartje Kloetinge, voor 2 personen en inclusief ontbijt. De overnachting mag naar eigen beschikbaarheid worden ingepland op een doordeweekse dag in overleg met Patricia, eigenaresse van B&B Hartje Kloetinge. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg @wendyonlinenl & @slapeninhartjekloetinge op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten met wie je graag een nachtje weg gaat
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt maandag 24 januari een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie. Mocht je niet kunnen wachten om een nachtje te slapen bij B&B Hartje Kloetinge? Boeken kan via deze link.

[sibwp_form id=69]

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF