fbpx

Wendy geeft ode aan superkid Indy

Afgelopen zaterdag is het programma Superkids begonnen. Wendy presenteert dit samen met Johnny de Mol. Kinderen met een uitzonderlijk talent krijgen door deze talentenjacht een podium. Indy sprong er afgelopen aflevering wel heel erg uit. Wendy gaf op Instagram een ode aan haar.

Frisse start

Dit jaar bestaat de jury van Superkids uit Maan de Steenwinkel, Juvat Westendorp, Wibi Soerjadi en Gordon. Juvat kon zijn tranen zaterdagavond niet inhouden bij de auditie van de 12-jarige Indy. In een persoonlijke dans, die Indy zelf heeft gemaakt wilde ze andere kinderen van gescheiden ouders een hart onder de riem te steken. De ouders van Indy gingen uit elkaar toen zij nog heel jong was. Ook de ouders van Juvat zijn gescheiden. Daardoor kwam deze dans extra hard binnen bij hem.

Ode

Ook Wendy werd geraakt door de dans. Op haar Instagram schreef Wendy een ode aan Indy: ‘Lieve Indy @indy.x__Dit filmpje van jou plaatste ik afgelopen zaterdag voor de aankondiging van @superkidsnl Jij hebt er met je prachtige dans voor gezorgd dat 48 (!) kinderen van gescheiden ouders zich hebben gemeld bij Villa Pinedo om vragen te stellen en hulp te zoeken. Jouw missie is geslaagd lieve Indy! Bij de stichting zitten ze klaar om naar iedereen te luisteren en een buddy toe te wijzen. TROTS mag je zijn op jezelf!’

https://www.instagram.com/p/B4atQrkB-yc/

Superkids is elke zaterdag te zien bij SBS6 om 20.00 uur. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF