fbpx

Wendy gaat naar buiten in nieuwe lentespecial, vanaf vandaag in de winkel! (en kijk mee achter de schermen)

Het is lente en alles mag weer, dus koos de redactie voor de lentespecial van WENDY het toepasselijke thema Naar buiten! Voor de interviews ging de redactie letterlijk naar buiten, met mooie wandelinterviews met Sander de Kramer en Leontien van Moorsel, Margriet Sitskoorn, Giovanca en Stine Jensen. Ook gaat Wendy van Dijk in gesprek met dokter Nora Hendriks over de overgang en het gebruik van hormonen om overgangsklachten te verminderen. Vanavond gaan Wendy en dokter Nora om 20.00 uur live op Instagram over de overgang.

In Nederland gebruikt maar 5 procent van de vrouwen hormonen bij overgangsklachten, tegen 35 tot 40 procent van de vrouwen in veel andere landen. Dat moet anders, vinden dokter Nora Hendriks en ook Wendy van Dijk wil hier een lans voor breken. Want elke vrouw heeft recht op hormoontherapie, vinden zij. Niet alleen omdat veel vrouwen onnodig lijden onder de overgang, maar ook omdat hormonen de veroudering van het lichaam tegengaan en de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, dementie en botontkalking op oudere leeftijd verminderen. Tijdens de live sessie op Instagram aanstaande donderdag om 20.00 uur delen Wendy en Nora hun bevindingen met de volgers van het platform van Wendy van Dijk, wendyonline.nl.

Tulpen!

Het is de tijd dat de bollenvelden in bloei staan, dus trok de redactie naar de bollenstreek en werden er prachtige foto’s gemaakt voor de covershoot van Wendy tussen de tulpen. Zo ademt dit hele nummer lente, met mooie verhalen van mensen die buiten wonen. WENDY keek binnen bij tulpenboer Tom uit Boer zoekt Vrouw en zijn gezin, die een prachtig huis lieten bouwen in het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp en de redactie interviewde Raymond en Blanca, die in Italië hun eigen healing mountain kochten. Daarnaast vind je in dit nummer tips voor leuke kinderuitjes in de natuur, de mooiste wandelingen en fietsroutes, adressen om eten bij de boer te kopen en tips voor de grote voorjaarsschoonmaak in hoofd, lijf en huis. Ook brengen we in een speciale bijlage mooie verhalen van de organisatie Make-A-Wish Nederland.

Naar buiten treden

In de nieuwe lentespecial ook verhalen van vrouwen die naar buiten traden met hun verhaal. Kim werd jarenlang misbruikt in de danswereld en werd onbedoeld klokkenluider toen zij haar verhaal vorig jaar zomer naar buiten bracht. Miloe vertelt over het familiegeheim dat ze naar buiten bracht.

Neem een kijkje achter de schermen bij de covershoot!


De nieuwe lentespecial is vanaf vandaag te koop in de winkel of shop hem online.

001 COV WENDY6 01 Wendy gaat naar buiten in nieuwe lentespecial, vanaf vandaag in de winkel! (en kijk mee achter de schermen)

De live sessie op Instagram van Wendy van Dijk en dokter Nora is vanavond om 20.00 te volgen op wendyonlinenl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF