fbpx

Wendy vertelt bij Jinek over haar nieuwe programma

Zondag is het dan eindelijk zover. Dan begint het nieuwe programma ‘Flirty Dancing’, wat gepresenteerd wordt door Wendy en Juvat Westendorp. In dit nieuwe feel good programma op SBS6 leren twee singles elkaar kennen aan de hand van een intieme choreografie. Vanavond vertelt Wendy hier alles over in Jinek. 

Rentree

Wendy is weer terug op het nest! Dit seizoen maakte ze de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6, de zender waar zij eerder al heeft gewerkt. Ze maakte hier destijds (onder andere) Hart in Actie, wat we ook weer terug mogen verwachten na al die jaren. YES! Maar eerst is Flirty Dancing aan de beurt. Zondag maakt Wendy haar rentree bij SBS6 met dit nieuwe dans- en datingprogramma. In dit programma krijgen twee singles los van elkaar een choreografie aangeleerd. Op een prachtige locatie ontmoeten zij elkaar voor het eerst, waar zij, jawel, de choreografie samen gaan dansen!

Wendy bij Jinek

Vanavond is Wendy te gast bij Jinek. Ze zal hier alles over Flirty Dancing vertellen. Jinek is te zien vanaf 23:10 uur op NPO 1.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF