fbpx

Welke baan past bij mij?

In de Happy@Work Podcast krijg je praktische en concrete tips om direct jouw (werk) geluk te vergroten. Het zijn toegankelijke afleveringen met onderwerpen die voor veel mensen herkenbaar zijn. Maar vraag jij jezelf ook wel eens af: welke baan past bij mij? Neem vandaag nog een eerste stap en schrijf je in voor de gratis online training van loopbaanpsycholoog Sandy van Aert. En ontdek wat voor jou cruciaal is bij het vinden van een baan die écht bij je past.

Heb je het gevoel dat je niet alles uit je werk en leven haalt? Dat er iets mist, maar je weet niet precies wat? Wil je er niet langer alleen maar over denken of praten, maar wil je nu echt iets doen? Neem concrete stappen richting meer werkgeluk en start vandaag nog met onze training: formuleer in 4 lessen (4 video’s van 15 minuten én een prachtig werkboek) een stappenplan richting je droombaan.

Waarom je deze training wilt volgen

In deze online training van loopbaanpsycholoog Sandy van Aertmaak je een belangrijke stap in het ontdekken welke baan nu écht bij jou past. Dit is geen cursus waarbij je een cv gaat maken of je Linked-In profiel leert verbeteren: dit is een training voor mensen die vanuit zelfinzicht, passie en hun eigen kwaliteiten in actie willen komen.

Investeer vier keer 30 minuten van je tijd, werk je inzichten uit in een heel handig werkboek en eindig met een concreet stappenplan voor meer voldoening en rust in leven en werk. Wat heb je te verliezen?! Meld je meteen aan!

Dit ga je leren:

  • Hoe zet je een eerste stap met het omzetten van jouw inzichten in actie.
  • Krijg meer zelfinzicht en weet waarom zelfinzicht alleen onvoldoende is om écht tot verandering te komen.
  • Hoe ga ik om met praktische bezwaren en onzekere stemmetjes? ‘Durf ik mijn zekerheden wel op te geven?’, “Kán ik dat wel?’ en ‘Wat als anderen mijn keuzes niet begrijpen?’

Klik hier voor meer Happy@Work Podcast

Over Sandy

happy@work podcast Welke baan past bij mij?Sandy van Aert is psycholoog en werkgeluk-expert en wil met haar Happy@Work Podcast mensen helpen om meer (werk)geluk te vinden. Elke 2 weken delen we een podcast en blog van Sandy.

Beluister nu: Happy@Work Podcast: Waarom de werk-privé balans niet bestaatWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF