fbpx

Welk tv meubel past het beste in mijn woonkamer?

Er zijn heel veel verschillende opties als we het hebben over zwarte tv-meubels. Van lage kasten tot hoge kasten, van dressoirs tot ingebouwde kasten. Het kan allemaal! Wat past het beste in jouw interieur en waar heb je plek voor? Daarnaast is het budget ook van belang en bepaalt dit uiteindelijk de keuze voor een kant en klaar meubel of wellicht een maatwerk kast.

Als eerste stap is het handig om het materiaal te bepalen. Ook daar is namelijk veel keus in! Ga je voor een neutrale kleur als zwart of wit, ga je voor een hout look of juist voor een mix aan materialen. Het is allemaal mogelijk. Wanneer je hier een keuze in hebt gemaakt is het al een stuk makkelijker om de vorm en de uitvoering van zwarte tv-meubels te gaan bepalen.

Een open tv meubel

Open tv meubelen zijn ontzettend handig wanneer je graag mooie spullen een plekje wilt geven. Denk hierbij aan mooie boeken, decoraties of kunstobjecten. Dat maakt het tv meubel sfeervol. Maar pas op dat het niet te rommelig wordt, dit zoal weer afbreuk doen aan de uitstraling die is gewenst.

tv meubel mikey 140cm giga meubel d664 Welk tv meubel past het beste in mijn woonkamer?

Een gesloten tv meubel

Een gesloten kast waar de tv in kan staan zorgt voor meer rust in huis. Je kijkt niet meer tegen zo’n groot zwart scherm aan dat toch de meeste tijd uit staat. Berg het daarom netjes op in een kast die gewoon geopend kan worden wanneer je tv zou willen kijken.

Tv Meubel Ubud Groot Sfeer 8823225 caf7 Welk tv meubel past het beste in mijn woonkamer?

Een tv meubel op pootjes

Er zijn ook varianten van kasten op pootjes in een modern jasje. Dit soort tv meubelen zijn heel goed toe te passen in een modern interieur. Denk aan een TV kast van hout met metalen handgreepjes voor een stoer effect! Ook zijn de kasten met een retro uitstraling heel mooi, vanwege het hout en de slanke poten.

tv meubel urban wit xl giga meubel 6 b5be Welk tv meubel past het beste in mijn woonkamer?

Een zwevend tv meubel

Een zwevend tv meubel zorgt ervoor dat de ruimte open en ruimtelijk blijft. Dit komt doordat je de vloer eronder nog kunt zien, Een tv is vaak een groot zwart vlak, en door een meubel in een lichte kleur te kiezen zorg je ervoor dat het nog ruimtelijker oogt. Daarnaast is het ontzettend handig met schoonmaken en verzameld er geen vuil onder het tv meubel.

Ingebouwd tv meubel

Tegenwoordig mega hip! Wanneer er ruimte is in het budget dan is een groot tv meubel de ultieme oplossing. Er kan veel meer in worden opgeborgen dan alleen een tv. Je kunt kiezen voor een meubel die de hele of enkel een deel van de wand beslaat. Doordat het tv meubel zo groot is valt de tv er zelf in weg en valt het niet meer zo op. Hij integreert als het ware in het geheel.

Over Giga meubel

Giga meubel hebben een gigantisch aanbod van verschillende stijlen, die samen een unieke uitstraling bieden binnen de verschillende leefruimtes in huis. Hun motto is om anders te zijn dan anderen in de meubelbranche. Ze combineren verschillende stijlen met elkaar. Zo bieden ze industriële, new vintage, retro, lifestyle en urban chique meubelen. Dit vormt een bijzondere combinatie en een unieke uitstraling die erg gewild is. Daardoor zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de meubelbranche.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giga Meubel (@gigameubel)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF