fbpx

Welk soort matras past bij mij?

De belangrijkste vraag bij het uitkiezen van een matras is: welk soort matras past bij mij? En wat vind ik nou juist zo belangrijk? Het is handig om dit alvast vast te stellen nog voordat je begint met de zoektocht naar een nieuw matras. Wil je zo natuurlijk mogelijke materialen? Transpireer je ‘s nachts veel? Of heb je juist last van rug- en lichaamsklachten? Wij voorzien jou van een aantal goede tips!

Ik heb het snel warm en transpireer veel, waar moet ik dan op letten?

De celstructuur van een matras! Waarom is dit dan zo belangrijk? Omdat een goede celstructuur zorgt voor de ventilatie van een matras. Kies daarom voor koudschuim! Denk bijvoorbeeld aan heerlijk luchtig brood dat je koopt bij de bakker. Koudschuim heeft een hele open celstructuur waardoor het matras perfect ademt en vocht goed opneemt! En om niet te vergeten: door de open celstructuur voelt een matras van koudschuim dus niet warm aan. Kom maar op met die heerlijke koele nacht!

Caresse topper

Ik heb last van rug- en nekklachten, welke matrassen geven de juiste lichaamsondersteuning?

Je staat op het punt om in een diepe slaap te vallen en ja hoor.. Daar is die vervelende rugpijn weer. Zo frustrerend als je ‘s ochtends wakker wordt met meer rugpijn dan toen je ging slapen. Maar niet getreurd, het juiste materiaal voor deze klachten bestaat! Traagschuim wordt zacht op de plaatsen waar het meeste wrijvingswarmte ontstaat. Je lichaamsdelen die dieper in het matras horen te zinken hebben daarvoor alle ruimte voor een comfortabele slaaphouding. Ook blijven je spieren- en huid volledig doorbloed. Voortaan sta je niet meer op met stijve ochtendspieren, maar begin je de dag met een flexibele vreugdesprong!

Caresse matras

Ik vind natuurlijke materialen erg belangrijk!

In één woord: ‘Caresse’! De kracht van Caresse ligt in harmonie met natuurlijke materialen. Koel in de zomer en warm in de winter. Klinkt als muziek in de oren toch? De materialen van Caresse zijn licht, ademend, sneldrogend, soepel en geven een eerste klas ondersteuning. Ze zorgen voor veerkracht, een goede ventilatie en ultieme stabiliteit. Dit is nou echt het toonbeeld van duurzaamheid!

Natuurlijk wol

Tip: Caresse heeft 7 goude slaaptips speciaal voor jou!

Winactie: maak jouw wake up selfie en win een boxspring bed van Caresse!

Hoe word jij wakker? Deel jouw foto en laat ons weten hoe jij je ’s ochtends voelt als je net wakker bent. Moe, fit, gelukkig, blij of whatever. Verras ons met jouw wake up selfie! Eindigt jouw foto in de top tien met de meeste stemmen én beoordeelt de jury jouw foto als nummer 1, dan win je een complete WENDY’s CHOICE boxspring van Caresse!

WENDY's wake up selfieWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF