fbpx

Weet jij al wat je gaat kopen voor Moederdag?

Binnenkort is het weer Moederdag en dat betekent dat het verstandig is om alvast te gaan kijken wat je je moeder zou willen geven. Wil je haar echt een keer in het zonnetje zetten, kijk dan eens of je haar ook een sieraad zou willen geven. Een sieraad is namelijk heel mooi om te geven, en nog leuker om te krijgen. Bovendien is een sieraad tijdloos en kan het vele jaren gedragen worden. Wil jij jouw moeder ook graag verrassen met een sieraad? Dan hebben wij een aantal tips voor je om tot het perfecte cadeau te komen. 

Goud of zilver?

Het is een vraag die vaak gesteld wordt wanneer iemand sieraden koopt: ga ik voor zilveren of voor gouden sieraden? Uiteraard hangt dit af van de smaak van de ontvanger, maar er is ook een aantal regels dat je kunt hanteren. Zo staat goud doorgaans beter bij mensen met een wat donkerdere huidskleur. Voor mensen met een heel lichte huid, kan het daarom beter zijn om voor zilver te kiezen. Je zorgt er dan namelijk voor dat het contrast natuurlijker wordt en daardoor ziet het er allemaal ook stijlvoller uit. Ook moet je kijken naar de gelegenheid waarbij het sieraad gedragen wordt. Goud wordt vaak geassocieerd met formeel terwijl zilver vaak beter tot zijn recht komt tijdens informele gelegenheden. Hou ook rekening met de kleur van de kleding; warmere kleuren gaan vaak beter met goud terwijl donkere kleuren beter combineren met zilver.

Maak je sieraad persoonlijk

Wanneer je een sieraad voor je moeder wilt kopen, kun je hem van een persoonlijke inscriptie laten voorzien. Het maakt niet uit wat je kiest, je kunt namelijk iets in een horloge laten graveren, maar je kunt ook een ketting graveren. Je kunt de ketting dan voorzien van een plaatje metaal, goud of zilver waar je een persoonlijke boodschap in laat graveren. Je kunt er ook voor kiezen om jouw naam, of de initialen van jou en jouw broers en zussen te laten graveren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een hartje, een vlinder of wat dan ook aan te brengen op het sieraad. Het is jouw aankoop, dus je kunt kiezen wat jij wilt.

Wil je inspiratie opdoen?

Als je graag meer inspiratie wilt opdoen, dan kun je altijd eens op het internet kijken in het aanbod van de betere aanbieders. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Picardi. Hier vind je alles wat je maar kunt bedenken voor prijzen waar je heel blij van wordt. Je kunt hier eenvoudig je order doorgeven en wanneer je iets in het sieraad wilt laten graveren, kun je dat ook aangeven. Met een paar klikken op de muis heb je je bestelling geplaatst. Zo heb jij snel een prachtig cadeau in huis gehaald voor Moederdag.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF