fbpx

Weer twee juryleden bekend voor de dierenfotowedstrijd!

Misschien dat je je foto voor het leukste snuitje al lang hebt opgestuurd, maar wij mogen nog twee juryleden bekendmaken voor de dierenfotowedstrijd! Het leukste honden- of kattensnuitje wordt namelijk niet zomaar uitgekozen, een jury van bekende Nederlanders beoordelen alle foto’s die jullie inzenden! 

De Fotowedstrijd

Heb jij nu geen idee waar het over gaat? Op dierendag is bekend gemaakt dat wij op zoek zijn naar het leukste honden- of kattensnuitje. Om het allerleukste snuitje van Nederland te vinden, houden wij een fotowedstrijd. Heb jij de allerleukste hond of kat? Opgeven kan tot 16 december door een foto van je dier insturen. De foto’s worden beoordeeld door de sterrenjury. Meld je aan om mee te doen!

De sterrenjury

Dan nu waar je op hebt gewacht! De twee nieuwe juryleden zijn namelijk… tromgeroffel… Martin Gaus en Edsilia Rombley! Martin Gaus kun je kennen van de welbekende boeken die hij schreef over honden en het opvoeden van honden. Zo is hij nu gedragstherapeut voor, je raadt het al, honden! Ook Edsilia is geen onbekende. Ze is zangeres en schittert onder andere in de Ladies of Soul. Samen met Martin en Edsilia bestaat de sterrenjury nu uit vier. Ze doen dit namelijk samen met Sita en onze eigen gasthoofdredacteur; Nicolette Kluijver!

Prijs

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat kun je dan precies winnen? Het leukste snuitje zal in 2020 het gezicht van een Prins-campagne zijn, wat onder meer te zien zijn op social media, in marketinguitingen in dierenspeciaalzaken en mogelijk ook op een Prins-verpakking. Daarnaast krijgen de winnaars de mooiste foto van hun dier op canvas, een persoonlijke rondleiding bij Prins en een verwenpakket voor hun hond of kat, inclusief een voedingsadvies op maat.

Wil jij jouw huisdier nu al een cadeau doen? Met de speciale kortingscode ‘WENDY’ kun je een Prins opgroeibox bestellen van 18.95 voor 14,95 inclusief gratis verzending.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF