fbpx

Gezocht: het leukste katten- of hondensnuitje van Nederland

Staat jouw hond of kat ook altijd té perfect op een foto en lijkt het jou geweldig als dat lieve snuitje hét gezicht wordt van een grote campagne?! Samen met Prins Petfoods starten wij een zoektocht naar het leukste snuitje van Nederland. Die zoektocht start vandaag!

Fotowedstrijd

Om het allerleukste snuitje van Nederland te vinden, houden wij een fotowedstrijd. Wie meent de allerleukste hond of kat te hebben kan tot 16 december een foto van zijn dier insturen. De foto’s worden beoordeeld door een sterrenjury. Meld je aan om mee te doen!

Jury

De leukste snuitjes krijgen een uitnodiging om woensdag 22 januari naar het Prins bezoekerscentrum in Veenendaal te komen. De jury zal bepalen welke snuitjes het allerleukst zijn. Eerder was al bekend dat Sita een van de juryleden is, maar vandaag mogen wij nog een jurylid bekendmaken. Niemand minder dan onze gasthoofdredacteur Nicolette Kluijver neemt ook plaats achter de jurydesk!

Prijs

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat kun je dan precies winnen? Het leukste snuitje zal in 2020 het gezicht van een Prins-campagne zijn, wat onder meer te zien zijn op social media, in marketinguitingen in dierenspeciaalzaken en mogelijk ook op een Prins-verpakking. Daarnaast krijgen de winnaars de mooiste foto van hun dier op canvas, een persoonlijke rondleiding bij Prins en een verwenpakket voor hun hond of kat, inclusief een voedingsadvies op maat.

Wil jij jouw huisdier nu al een cadeau doen? Met de speciale kortingscode ‘WENDY’ kun je een Prins opgroeibox bestellen van 18.95 voor 14,95 inclusief gratis verzending.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF