fbpx

Wat betekent All You Need Is Love voor Jasha Rudge en Eva Laurenssen?

Wat een lieve en zachte shoot was het, met de sterrencast van dé kerstfilm van dit jaar: All You Need Is Love! Hieronder kun je lezen wat onder andere All You Need Is Love betekent voor Jasha Rudge en Eva Laurenssen.

Jasha Rudge

‘Mijn oma en mama hebben veel voor mij opgeofferd’

Speelt: rapper Remy (die verliefd wordt op Eva ‘Boukje’ Laurenssen

Wat bracht All You Need Is Love jou?

‘Mensen kennen me als dat lieve jochie, het was fijn om nu eens een volwassene te spelen. Dat ik iets van mezelf kon laten zien wat ook bij me hoort. In het echt ben ik alleen maar positieve dingen, maar soms zeg ik te snel wat ik van iemand vind: mijn stoute, gevaarlijke randje. Wat AYNIL me bracht, was de warmte op de set. Ik dacht: zo’n groot project, er zal nauwelijks onderling contact zijn. Maar zo was het niet.’

Wat is het liefste dat ooit iemand voor je deed?

‘Ik denk dan meteen aan mijn oma en mama. Vanaf mijn veertiende was ik enorm druk. Muziek, dj’en, voetballen, acteren. Ik sjeesde van drumles naar filmen naar het veld. Oma en mama hebben zo veel voor mij opgeofferd, tot hun gezondheid aan toe. Rust is heel belangrijk voor een mens, maar daarvan hebben ze veel voor mij ingeleverd. Mijn ouders zijn allebei acteur en mijn moeder kwam dan op vrijdagen om drie uur ’s nachts thuis na het spelen op de planken, en stond op zaterdag meteen weer vroeg op om mij naar voetbal te brengen. Mijn ouders zijn gescheiden, mijn vader was er wel voor me, maar minder. Ik wilde pas weer echt contact met hem hebben als ik volwassen zou zijn, van man tot man gesprekken met hem kon voeren. Toen ik 21 was, kon ik voor het eerst echt alles tegen hem zeggen. Achteraf een wijs besluit, ons contact is nu weer helemaal goed.’

https://www.instagram.com/p/Bn_R9oOCUhY/

Eva Laurenssen

‘Laten we het leven samen vieren’

Speelt: Boukje

Wat betekent All You Need is Love voor jou?

‘Ken je die trouwscène uit Love Actually waarin Lynden David Hall All You Need Is Love van de Beatles zingt? Het ultieme romantische comedymoment.’

Wat is voor jou de kracht van zacht zijn?

‘Ik ben half Spaans en ben vaak in Marbella, waar mijn vriend en ik net een huisje hebben gekocht in het historische centrum. De mensen treden je daar met een glimlach tegemoet, terwijl het leven in Amsterdam best gehaaid is. Vanuit compassie leven vind ik mooier. Ga uit van het goede, deel met elkaar! En lach. Het leven is al best veel, laten we het samen vieren.’

Wat is het liefste dat iemand ooit voor jou deed?

‘Een jaar lang kon ik niet slapen, ik was wanhopig. We hebben thuis twee slaapkamers en ik dacht telkens: als ik in de andere kamer ga slapen, gaat het beter. Ik was mijn vriend zo dankbaar toen hij voor de vijfde keer het bed had verplaatst. Hij is de liefste man die ooit is geschapen.’

En wat is het liefste dat jij ooit deed?

‘Er is niks leukers dan een ander blij maken. Een keer verraste ik mijn broer, die een halfjaar in Chili woonde. Totale error in zijn hoofd toen ik hem daar op straat op zijn schouder tikte. Die staat wel in de top 5 van leukste momenten.’

https://www.instagram.com/p/Bns2TGOCBJl/

Speciaal voor jullie hebben wij nu een te gekke lieve actie: wij geven namelijk iedere week kaartjes weg voor deze film. Wil jij hier graag heen? Kijk dan snel hier! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF