fbpx

Wat betekent All You Need Is Love voor Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt?

Wat een lieve en zachte shoot was het, met de sterrencast van dé kerstfilm van dit jaar: All You Need Is Love! Hieronder kun je lezen wat onder andere All You Need Is Love betekent voor Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt.

Bracha van Doesburgh

‘Bekommer je om elkaar’

Speelt: Olivia (ontmoet Dr. Love in Schotland, gespeeld door Fedja van Huêt)

Wat betekent All You Need Is Love voor jou?

‘Dat fragment laatst waarin Paul McCartney samen met James Worden in de auto Let It Be zingt. Zo prachtig. Een van de weinige echte liefdevolle televisiemomenten van het afgelopen jaar. Ik geloof dat er een kentering moet komen, ook in de maatschappij. We zijn zo op onszelf gericht. We moeten ons meer om elkaar bekommeren, en om het milieu bijvoorbeeld.’

Wat is het liefste dat iemand ooit voor jou deed?

‘Vanaf mijn veertiende deed ik modellenwerk en ging mijn moeder overal mee naartoe. Nu ik zelf moeder ben, besef ik hoe lief het was dat zij alles voor me overhad.’

De liefste mens die ik ook ontmoette, is…

‘Het allerliefste vind ik mijn kinderen. Het idee dat er iets ergs met hen gebeurt…’

Ben jij lief voor jezelf?

‘Mmm, ik stel hoge eisen aan mezelf. Te hoog soms. Ik zou iets minder perfectionistisch willen zijn en vaker nee kunnen zeggen. Doordat ik zo veel wil, heb ik altijd haast.’

https://www.instagram.com/p/BrDlq-_F_TO/

Fedja van Huêt

‘Ik ben wel zachter geworden’

Speelt: presentator Maarten, Dr. Love. Die er vlak voor de kerstshow vandoor gaat.

Dr. Love… hoeveel Robert ten Brink heb je daar in gestopt?

‘De rol is natuurlijk wel op hem gebaseerd, maar ik heb hem niet nagedaan. Het is ongelofelijk leuk om een Dr. Love te spelen die het geloof in de liefde totaal is kwijtgeraakt. Zijn vrouw is overleden en zij had ooit al de wandelschoenen voor Schotland klaargezet. En dan ineens trekt-ie ze aan en gáát-ie. Zijn ze hem vlak voor de grote kerstshow kwijt. Uiteindelijk vindt-ie de liefde wel weer terug, dat begrijp je.’

Wat betekent All You Need Is Love voor jou?

‘Een hartstikke goed programma. Zoals Robert dat doeT: vis in het water. Het is ook prachtig om te doen. Mensenbij elkaar brengen. Daar wordt iedereen een beetje emotioneel van, als mensen elkaar in de armen vliegen. Dat raakt je.’

Versta jij de kunst van zacht zijn?

‘Ik ben wel zachter geworden. Ik was altijd zo streng. Ook voor mezelf. Als jonge acteur van de academie wilde ik me zo ontzettend laten gelden: hier ben ik! Als je ouder wordt, daardoor rustiger, denk je steeds meer: ik heb voor hetere vuren gestaan, worden mensen hier nou zenuwachtig van? Ik vind het troostrijk dat uiteindelijk niets wordt herinnerd. Al Pacino, Robert De Niro, de nieuwe generatie heeft al geen idee meer wie dat zijn. Het is maar film, het is maar toneel, en nee, je mag het nóóit half doen, maar dat heel strenge is weg.’

https://www.instagram.com/p/BnQ2YA5CccH/

Speciaal voor jullie hebben wij nu een te gekke lieve actie: wij geven namelijk iedere week kaartjes weg voor deze film. Wil jij hier graag heen? Kijk dan snel hier! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF