fbpx

Wat betekent All You Need Is Love voor Anniek Pheifer?

Wat een lieve en zachte shoot was het, met de sterrencast van dé kerstfilm van dit jaar: All You Need Is Love! Hieronder kun je lezen wat onder andere All You Need Is Love betekent voor Anniek Pheifer.

‘Iedereen wordt blij van een hand op zijn schouder. Laat de ander voorgaan dat geeft ruimte’

https://www.instagram.com/p/BqutxC7hMJG/

Anniek Pheifer

Speelt: Sandra

‘Er is niks mis met aardig zijn’

Wat betekent ‘all you need is love’ voor jou? 

‘Het programma is voor mij pure nostalgie. Als puber leek het me helemaal het einde als Robert ten Brink met een videoboodschap in mijn tuin zou staan.’

Wat is voor jou de kracht van zacht zijn? 

‘Iedereen wordt blij van een hand op zijn schouder. We zijn zo assertief, maar er is niks mis met aardig zijn. Ik merk dat de dingen makkelijker gaan als ik me zacht opstel. Regisseur Theu Boermans zei ooit: “Laat de ander voorgaan.” Prachtig. Ik probeer het te doen: het geeft ruimte en is hoffelijk.’

Wat is het liefste dat iemand ooit voor je deed?

‘”Je bent de liefste mama van de wereld”, zei mijn zoon laatst. Dat smelt ik wel, ja.’

Ben je lief voor jezelf?

‘Ja hoor, op stressmomenten kan ik vrij makelijk denken: het komt weer goed. Vroeger was ik harder voor mezelf. Deed ik aan krachttraining, terwijl ik nu liever yoga en pilates doe.’

https://www.instagram.com/p/BqwYwnsFx9f/WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF