fbpx

Waar vind je de leukste kerstshows in tuincentra?

Kerstmis: de leukste tijd van het jaar. Overal zie je lampjes, het is gezellig en het draait allemaal om samen zijn. Ook de tuincentra zijn deze periode helemaal omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Leuk om samen met je familie heen te gaan! Je kunt heerlijk genieten van de kerstsfeer en de leukste trends. Wij vertellen je in welke tuincentra je de leukste kerstshows kunt vinden!

Intratuin Duiven – Gelderland

De prachtige kerstshow van de Intratuin in Duiven is de allergrootste van de Benelux. Het kerstdorp is al een stuk groter dan de gemiddelde kerstshow in een ander tuincentrum. Het thema van dit jaar is ‘de verlichte Lotus.’ De show vertelt het verhaal over een bloem die maar twee nachten per jaar bloeit, onder de sterrenhemel. Een prachtige show om doorheen te lopen! Als je deze kerstshow gaat bezoeken moet je er wel wat tijd voor uittrekken. Er is namelijk zo veel te zien! De kerstshow van de Intratuin in Duiven is geopend tot en met 6 januari 2019.

Kerstshow

Coppelmans Nuenen – Noord-Brabant

Sinds dit jaar zit Coppelmans in een groter, nieuw tuincentrum. De kerstshow was altijd al een hele beleving. Maar sinds ze in het nieuwe pand zitten, is de show alleen nog maar beter geworden. Ze zijn hier super goed in de styling. De kerstbomen zijn prachtig versierd, de tafels zijn ontzettend sfeervol gedekt en er zijn zelfs speciale zitjes gemaakt voor een fotomomentje. Leuk voor op Instagram! Deze kerstshow bij Coppelmans in Nuenen is 7 dagen per week geopend.

Kerstshow

Tuincentrum Borghuis Deurningen – Overijssel

In tuincentrum Borghuis weten ze ook zeker wel raad met de styling van de kerstshow. Het is geen super grote show, niet zoals in Duiven, maar daarom zeker niet minder. Het is een mooie, kleinere show en dit maakt de kerstshow heel laagdrempelig. In tuincentrum Borghuis zijn de presentaties niet zo ingewikkeld als bij andere shows. Dit is dan ook de perfecte plek om inspiratie op te doen. Je kunt het zelf namelijk makkelijk namaken!

Kerstshow

Tuincentrum Osdorp Amsterdam – Noord-Holland

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een groot assortiment kerstartikelen om je huis helemaal in de kerstsferen te brengen. Wat je ook zoekt, je kunt het allemaal vinden in dit tuincentrum. Ben je een beetje laat dit jaar en zoek je nog een kerstboom? Dan hebben ze hier verschillende bomen van klein tot groot die je zelf uit kunt zoeken. Lekker een middagje op bomenjacht!

Kerstshow

Eurofleur Leusden – Utrecht

Kerst vieren begint met het kopen van kerstartikelen, een kerstboom, kerstversiering, kerstverlichting en alle andere kerstdecoratie die je maar kunt bedenken. Bij Eurofleur in Leusden kun je terecht voor al deze artikelen. Ze toveren hun tuincentrum ook altijd prachtig om tot een werkelijk kerstparadijs. Ze showen de mooiste kerstversiering voor in je huis en/of tuin. Inspiratie kun je hier zeker op doen, elk jaar weten de creatievelingen en experts van Eurofleur Leusden weer een geweldige kerstshow neer te zetten.

Kerstshow

De Boet in Hoogwoud – Noord-Holland

Voor het echte kerstgevoel hoef je niet meer naar een kerstmarkt in Duitsland. Het team van De Boet in Hoogwoud heeft ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om je te laten genieten van een prachtige kerstshow! Je kunt hier heerlijk struinen door de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, de sprookjesachtige verlichtingsafdeling en nog veel meer. Deze kerstshow is leuk voor jong en oud! Zo heb je voor de kids bijvoorbeeld zingende pinguïns of je kunt een ritje maken in het leuke treintje!

Kerstshow

Tuincentrum Avri in Dongen – Noord-Brabant

Al in juli wordt er in tuincetrum Avri hard gewerkt aan de opbouw van de kerstshow. Dit jaar hebben ze weer 5 fantastische thema’s. More than Green, Winter Event, Morning Walk, Waiting for Santa en Taste of Christmas. Je proeft verschillende sferen bij deze thema’s, zoals natuurlijk, lekker eten, warmte en gezelligheid. Tuincentrum Avri heeft ook een speciale kerst Efteling afdeling. Erg leuk!

Wil je na je uitje naar het tuincentrum een winters drankje drinken? Lees dan onze 4 tips voor de lekkerste!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF