fbpx

Vriendinnen-actie! Kom samen naar Het haaratelier van Mari van de Ven en krijg korting op een nieuwe coupe

Nationale Vriendinnendag vieren wij met een fantastische actie van Het Haaratelier van Mari van de Ven! Een momentje om samen te ontspannen, vertroeteld te worden en weer als nieuw de deur uit te lopen. 

Al ruim 25 jaar delen Wendy en Mari niet alleen een prachtige vriendschap, maar ook een professionele samenwerking. Wendy vertrouwt blindelings op Mari’s expertise, en dat vertrouwen zie je terug in elke stralende glimlach en prachtige verschijning. Het Haaratelier, gelegen in het hart van Den Bosch, staat synoniem voor kwaliteit, vakmanschap en uitmuntende service.

Profiteer nu

Heb jij altijd al eens bij Mari in de salon willen komen voor een nieuwe coupe? Bij een boeking van een kappersbehandeling voor jezelf en een vriendin ontvang je 20% korting. Wat moet je doen? Boek telefonisch een afspraak bij Het Haaratelier en benoem Wendy bij het boeken van de afspraak. That’s it!

*Korting is geldig t/m 30 april. Een kappersbehandeling van Mari persoonlijk is uitgesloten. 

Over Het Haaratelier van Mari van de Ven

Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld en dat is gelukt.

Mari is niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment-industrie. Vele bekende Nederlanders mag Mari tot zijn clientèle rekenen. Hiernaast is Mari bij Het Haaratelier Creative Director en is hij bij ons te boeken om te knippen of te make-uppen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF