fbpx

Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! was een groot succes!

Afgelopen zaterdag vloog de grootste Amstelkroeg van Nederland naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. De twee evenementen Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelden voor het eerst hun krachten samen tot een uniek evenement. En guess what?! De redactie van WENDY was erbij! 

Zie ze vliegen

Met de helikopter vlogen verschillende artiesten van stad naar stad. Artiesten waren verdeeld in twee- of drietallen. Zo stonden Douwe Bob en Anouk samen op het podium en Guus Meeuwis met Rowwen Hèze. BLØF, Ronnie Flex en Chef’Special vormden een steengoed drietal net als Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie. Marco Borsato, VanVelzen en Jeroen van Koningsbrugge waren de feestende afsluiters van de avond. Tussen de zangacts door liet dj Fedde Le Grand, die weliswaar niet met de helikopter maar met de taxi naar het event kwam, het festivalpubliek even lekker swingen.

Artiesten op social media

De artiesten zelf vonden het ook een feestje om van stad naar stad te vliegen en voor duizenden mensen op te treden. Wij hebben een aantal leuke foto’s voor jullie uitgekozen, die de Vrienden zelf hebben gedeeld op Instagram.

View this post on Instagram

Show 2! #amsterdam

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

Wat was het een feest gisteren! ?? ?: @setvexy

A post shared by BLØF (@blof) on

 

Het is nog niet bekend of er een tweede editie van de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! komt. Gezien het succes van deze editie, hopen wij dat er volgend jaar weer zo’n event op ons staat te wachten!

Foto: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
(Visited 32 times, 1 visits today)


MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief