fbpx

Vivian Reijs vertelt exclusief haar verhaal in de nieuwe WENDY

In het laatste reguliere nummer van WENDY vertelt Vivian Reijs in een exclusief en ontroerend interview over wat haar in 2019 overkwam: een hartstilstand en een relatiebreuk. Over de rol van stress en hoe ze omgaat met haar verdriet en gezondheid.

Het interview met de uiterst veerkrachtige Vivian Reijs past geheel in het thema van WENDY #33: Body = Mind. Welke invloed hebben lichaam en geest op elkaar en wat kunnen we doen om zowel blij in ons hoofd als met ons lijf te zijn? Viviane vertelt hoe de hartstilstand die haar trof de ultieme wake-up call bleek: ook stress speelde een rol bij haar lichamelijke problemen. En zo wordt in meer artikelen de relatie tussen lichaam en geest uitgediept. In het dossier Grip op je lijf vertellen vrouwen hierover hun verhaal en vertelt hoogleraar Andrea Evers hoe het nu precies werkt.

Powerstories

Vele powervrouwen vertellen in hoopvolle, inspirerende verhalen wat een ernstige ziekte geestelijk met ze deed, maar ook leggen ze uit hoe ze zich er bovenop hebben geknokt. Radio-nieuwslezeres Fien Vermeulen weet na de kanker nooit meer precies wat normaal is en wat bijzonder; hoe gaat ze daar mee om? Columniste Nicolette Kluijver schrijft in een emotioneel betoog wat het met haar deed toen er onlangs weer slecht nieuws dreigde.

Binnenkijken bij zwemheld Maarten

Zwemheld Maarten van der Weijden opent de deuren van zijn schitterende huis voor WENDY en schrijfster Susan Smit praat openhartig met haar moeder over hun bijzondere, spirituele band en de mannen in hun leven.

Specials

Wendy van Dijk zelf legt in haar voorwoord uit waarom ze een koerswijziging met haar platform doorvoert. WENDY zal voortaan verschijnen in specialvorm. Wendy denkt haar lezers nog beter te kunnen bedienen door elke WENDY rond één verrassend thema te maken. Met nog mooiere fotografie, interviews met bekende en onbekende vrouwen die ons inspireren en heel veel tips die jou kunnen helpen bij een happy en healthy lifestyle. Daarbij zal wendyonline.nl verder uitgroeien tot hét platform voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in een happy en healthy lifestyle. Voor Wendy zelf is ‘een helpende hand bieden’ heel essentieel en dat denkt zij op deze manier nog beter te kunnen doen.

De nieuwe WENDY ligt vanaf vandaag in de winkel.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF