fbpx

Vijf hotels in de buurt van Chateau Meiland

Voor WENDY magazine gingen wij langs bij Chateau Meiland om de familie Meiland een handje te helpen na dit drukke jaar. Het programma is een enorm succes en voorlopig zit het Chateau dan ook helemaal volgeboekt. Maar niet getreurd: wij hebben vijf hotels voor je op een rij gezet in de buurt van het Chateau, zodat je toch nog van een wijntje kan genieten bij de Meilandjes!

1. Hotel Mercure Limoges Royal Limousin

Tijdens ons bezoekje aan Chateau Meiland verbleven wij in hotel Mercure Limoges Royal Limousin. Het viersterrenhotel ligt midden in het centrum van Limoges. Daarom ligt dit hotel wel in een relatief hoge prijsklasse. Vanaf dit hotel is het circa 25 minuten rijden naar Chateau Meiland. Perfect dus!

https://www.instagram.com/p/B2g_OvFIRv5/

2. Château de la Chabroulie

Wil je het gevoel van een kasteel alsnog ervaren? Dan is Chateau de la Chabroulie een hele goede! Het is dan wel niet Chateau Meiland, maar het lijkt er wel een beetje op. Het ligt in het hart van het platteland van Limousin en het is maar 15 minuten rijden naar Chateau Meiland. En niet te vergeten: het beschikt over een buitenzwembad midden in de natuur!

https://www.instagram.com/p/BHuSExQh-s0/

3. Chambres d’Hôtes Le Chalet

Opzoek naar een rustige locatie om even bij te tanken? Dan is Chambres d’Hôtes Le Chalet perfect. Het staat bekend om haar rustige en vredige omgeving en de vriendelijke gastheren Bruno en Martine. Met 15 minuten rijden ben je ook nog eens bij Chateau Meiland!

4. Hotel Le Relais des Tuileries

Le Relais des Tuileries past goed bij jou als je op zoek bent naar een rustig gelegen plekje, dat wel dicht bij het centrum van Limoges gelegen is. Ook dit hotel ligt op 15 minuten afstand van Chateau Meiland. Een mooie combinatie van rust en drukte, dus!

https://www.instagram.com/p/B2JmWrWItMI/

5. B&B Le four à pain

Bed & Breakfast Le four à pain heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wordt door recente gasten beoordeeld met een 9,7 gemiddeld! De huisjes zijn erg authentiek met alles erop en eraan. Het ligt op 15 minuten rijafstand van Chateau Meiland.

Lees hier 9 wijze lessen van Martien Meiland.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF