fbpx

Vier Pasen bij The Harbour Club met een show vol muziek, dans én komedie

Een show vol muziek, dans én komedie? Look no further! The Fabulous Revue heeft het allemaal. Van een trip down memory lane met de grootste hits van ABBA tot een ware Eurovision contest; deze show zit vol entertainment van topniveau en de beste queens uit The Dutch Drag Dynasty. Met onder meer Envy Peru, Vanessa van Cartier, Janey Jacké, Skyla Versai en Sederginne.

Paasactie

Pasen vier je op zijn Paas-best met een uitje bij The Harbour Club in Amsterdam. Goed eten gecombineerd met een fantastische show. Wat wil je nog meer?!

Iedereen die Tweede Paasdag aanschuift krijgt na de show een ‘paasei’ met in één van de eieren een mooie prijs. Namelijk vier tickets voor de première van Chèri Chèri, de vernieuwde show van The Dutch Drag Dynasty die op 4 oktober in premiere zal gaan in het The Harbour Club Theater.

Chèri Chèri, de grootste drag show van Europa

Nog groter, nog meer Queens, nog meer dansers, nog meer kostuums. De nummers wisselen elkaar in rap tempo af, en de avond gaat als een achtbaan voorbij. De thema’s die in de voorstelling naar voren komen, gaan over je authentieke zelf zijn, ongeacht wat anderen ervan vinden. Maar de show is vooral één groot feest.

De naam Chèri Chèri is geïnspireerd op de grote nachtclubs in Berlijn en Parijs. Deze show bewijst dat grote shows, met humor, veel fantastische nummers, dans en revue met geweldige kostuums nooit uit de mode raken. De 8 fantastische Queens en 10 dansers zorgen voor een avond die van het toneel af spettert.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van tickets.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF