fbpx

Vier kerst op Landgoed Waterland

Weet jij al waar je dit jaar je eerste en tweede kerstdag gaat vieren? Op deze twee feestelijke dagen kun je bij Hotel Landgoed Waterland een exclusieve kerstbrunch, een royal christmas afternoon tea of een feestelijk kerstdiner boeken. Ook zal er live-muziek worden verzorgd door Michel, ook wel ‘de Nederlandse Michael Bublé’ genoemd. Als je via WENDY een tafel reserveert op 25 of 26 december krijg je een gratis aperitief van het huis!

Kerstbrunch

De kerstbrunch zal op 25 en 26 december plaatsvinden in de sfeervolle Heerenkamer van het landhuis. Het duurt van 11.00 tot 14.00 en je wordt verwelkomt met een heerlijk glas champagne en je kunt daarna genieten van de veelzijdigheid in culinair gerechten.

[green_note title=”Michel Bublé” text=”Michel is bekend van de halve finale van “My name is …”, met zijn Easy Jazz en Christmas songs doet hij Michael Bublé als geen ander na!” ]

Royal Christmas Afternoon Tea

De afternoon tea in de feestelijke kerstsferen vindt plaats op de twee dagen van 14.30 tot 17.00 uur in de stijlkamers van het landhuis. De chef zorgt echt voor een culinair festijn, met theeën van Betjeman & Barton en hartige en zoetige delicatessen!

michel bublé

Feestelijk kerstdiner

Ook wordt er op eerste en tweede kerstdag om 18:00 uur een sfeervol viergangendiner geserveerd. Natuurlijk zal Michel Bublé wederom live optreden met Easy Jazz en uiteraard Christmas songs.

Reserveer!

Wil jij ook nog een gratis aperitiefje van het huis? Vermeldt dan bij je reservering via info@postverkadegroep.nl of via 023-5470496 dat je reserveert door WENDY! Lees meer informatie over de prijzen en feestelijkheden bij het landgoed op de website!   

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF