fbpx

Vier kerst met Trijntje

Vier kerst met Trijntje

Fotografie: Moon Jansen

In WENDY magazine 11 vertelt Trijntje dat de kerk een warm plekje in haar hart heeft. Dat blijkt wel uit de speciale kerkentour rondom de kerstdagen waarin ze haar favoriete, akoestische kerstliedjes in Nederlandse kerken zingt. Wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven.

Trijntje: ‘Ja, ik houd enorm van feesten en gezelligheid, maar eerlijk gezegd voel ik me in de intieme setting van een kerk, met goeie liedjes als een vis in het water. Het lijkt me wel alsof de zinnigheid me steeds terugroept. In de kerk probeer je mensen te raken met woorden en iets over te brengen. Ik heb vroeger gezien wat dat met mensen doet. En ik ben ervan overtuigd dat veel mensen, zeker nu, op zoek zijn naar verbinding, verdieping, een bepaald gevoel, een tekst die bezint. Ik kan dat brengen met muziek.’

Het complete interview met Trijntje en haar vader kun je lezen in WENDY magazine 11.

Cover Wendy 11

Win kaarten

Trijntjes Kerkentour Christmas Evening with Trijntje is geen traditionele theatertour, of een avond in Carré of Het Concertgebouw, maar een tour langs prachtige kerken door Nederland. Een intieme soulvolle avond in een chique en warme kerstsfeer. Een avond genieten van Trijntje Oosterhuis en kerkelijke akoestiek zorgen voor een onvergetelijke start van de kerstperiode. Kijk voor meer informatie en de agenda op kerstmettrijntje.nl.

Wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven! Wil je kans maken mail dan naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Trijntje. Geef in je mail duidelijk aan naar welk concert je zou willen en vergeet niet je adresgegevens erin te zetten.

Deze actie loopt tot donderdag 14 december. Op deze prijsvraag gelden onze actievoorwaarden.

Tekst interview: Kim Hopmans
Fotografie: Moon JansenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF