fbpx

Videoverslag: de Lancering van Wendy

Op 11 december werd Wendy’s magazine en online platform gelanceerd in de Zuiderkerk in Amsterdam. Een bijzondere bijeenkomst, waar veel familie, vrienden en bekenden van Wendy op af kwamen, nieuwsgierig naar het eerste resultaat in Wendy’s zoektocht naar geluk.

De bijeenkomst werd gepresenteerd door Humberto Tan. Hij sprak op het podium met een bijzonder gezelschap speciale gasten, die allemaal spraken over deze lancering van deze campagne. Waaronder Prinses Laurentien: “Ik geloof heel erg in het belang van positief zijn.” Ook uitgever Femmetje de Wind vertelde over het mediamerk met een doel: “De zoektocht naar geluk is een thema dat iedereen aanspreekt.”

tijd voor verandering

Wendy zelf: “Ik vind dat het tijd is voor verandering. Ik durf al bijna niet meer naar het nieuws te kijken, omdat het allemaal zo negatief is. Je merkt het ook op social media. Mensen delen massaal positieve, lieve filmpjes. Dat is wat mensen willen zien, dat is waar wij behoefte aan hebben.”

De kleine dingen

De zoektocht naar geluk, gaat wat Wendy betreft niet over hele grote en gewichtige zaken: “Het gaat juist om de kleine dingen. Als je thuis komt, met je man op de bank kruipt, je kinderen om je heen hebt. Daar gaat het om.”WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF