fbpx

Verrassend: een zingende en dansende Ryan Gosling

Ryan Gosling in La La Land

Ryan Gosling keert terug naar zijn roots en zingt én danst de sterren van de hemel in de romantische musicalfilm La La Land.  Wil jij heerlijk wegdromen bij deze film die een ode is aan iedereen die dúrft te dromen? WENDY online mag 5 x 2 kaarten weggegeven inclusief een heerlijke fleecedeken en slaapmasker.

Gosling die ooit zijn carrière begon met het afstruinen van zangtalentenjachten is weer helemaal in zijn element in de film La La Land die vanaf 22 december in de Nederlandse bioscoop draait. Samen met Emma Stone schittert hij in een moderne versie van de klassieke Hollywood-films, zoals we die nog kennen uit de tijd van Ginger Rogers en Fred Astaire.

Meer over La La Land

Het verhaal gaat over Mia (Emma Stone) die ervan droomt om actrice te worden in Hollywood. Naast haar werk als serveerster holt ze alle audities af om haar grote droom waar te maken.

Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in allerlei clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub.

Als de liefde tussen hen beiden opbloeit, krijgen de twee steeds meer te maken met de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische en harde leven in Hollywood. Is hun liefde daartegen bestand?

Winnen

Wil jij kans maken op kaartjes voor La La Land, inclusief een heerlijke fleecedeken en slaapmasker? Mail ons wat jouw grote droom is via winactie@wendymultimedia.nl en vergeet niet daarbij je adresgegevens te vermelden!.

De actie loopt tot zondag 18 december. Op deze actie gelden onze voorwaarden.

Beeld: Independent Films
Video: YoutubeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF