fbpx

Verras jouw collega’s en relaties met een kerstpakket wat bij hen past

Het jaar is omgevlogen! En hoewel we nog in oktober zitten komen de feestdagen alweer om de hoek kijken. Als eigen ondernemer is dat een drukke periode om alles af te ronden voordat het nieuwe jaar begint. Ook een moment ook je dankbaarheid uit te spreken naar je werknemers. En hoe doe je dat beter dan met een fantastisch kerstpakket?!

Kerstpakketten, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Kerstpakkettenplaza.nl heeft een ruim assortiment beschikbaar waar jij het perfecte pakket voor collega’s en relaties uit kan kiezen. Van klein tot luxe kerstpakketten en zelfs ‘eigen-keuze-kerstpakket’. Hier ga jij dus zeker slagen. Hieronder een paar van onze favorieten.

Beste borrelmaat

Het is zo gezellig om met of rond de kerstdagen te borrelen met familie, vrienden of collega’s. Het afgelopen jaar onder de loep nemen en doelen uitspreken voor aankomend jaar. Het kerstpakket ‘Beste borrelmaat’ is dan een uitstekend pakket om op tafel te zetten. Bourgondische hapjes, een heerlijke wijn en ook nog een mooie serveerplank.

beste borrelmaat 43056 Verras jouw collega's en relaties met een kerstpakket wat bij hen past

Wist je dat…

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel naar keuze. Je kan hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op de site, maar het is ook mogelijk je eigen Goede doel te kiezen. Wat een mooie combinatie!

Op Jamie Olivers manier

Haal deze kerst een top chef in huis. Met restaurants over de hele wereld bewijst Jamie Oliver dat zijn producten van ongekende kwaliteit zijn. Daarom dat het kerstpakket ‘Op Jamie Olivers manier’ tot een van onze favorieten behoort. Met naast hapjes en drankjes een BBQ-grillpan.

op jamie olivers manier 43054 Verras jouw collega's en relaties met een kerstpakket wat bij hen past

Karaoke voor jou

Lekker zingen met z’n allen en ondertussen genieten van de hapjes. Een betere combinatie bestaat er niet, toch?! Ga dan voor het kerstpakket ‘Karaoke voor jou’. In het pakket vind je een karaoke microfoon en heerlijke hapjes en drankjes. Dat wordt genieten!

karaoke voor jou 40124 Verras jouw collega's en relaties met een kerstpakket wat bij hen past


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF