fbpx

Vanessa #ikhebjelief: ‘Ik ben zo trots dat ik zijn gekke tante mag zijn!’

Voor het liefste nummer ooit hebben wij met WENDY de campagne #ikhebjelief gelanceerd. Elke week lichten we een mooi Instagram verhaal uit!  

Deze week is het Vanessa!

https://www.instagram.com/p/BquDfcfnm1F/

Wie is de persoon op je foto?

Diegene die op de foto staat dat is mijn neefje. Het zoontje van mijn broertje.

Wat betekent deze persoon voor jou?

Mijn neefje Caelum (spreek je uit als Keelum) betekent heel veel voor mij. Hij is het 1e zoontje van mijn broertje. Ik ben trots op mijn neefje, omdat ik zelf helaas geen kinderen kan krijgen met mijn man. Ik moet het dus met mijn neefje doen. Ik ben zo ontzettend trots dat ik zijn gekke tante mag zijn.

Waarom doe je mee aan de #Ikhebjelief campagne?

Ik doe mee met #ikhebjelief, omdat dat allemaal wel eens meer gezegd en geuit mag worden, naar wie dan ook! Of het nu mijn neefje is, mijn broertje, of mijn man. Of mijn vrienden, collega, tante of buren. Heb gewoon een beetje lief in deze wereld. Iedereen verdient dat toch? ❤
Wie heb jij lief? Doe mee en wie weten delen we volgende week wel jouw verhaal!
Ben je benieuwd naar een ander lief verhaal van de #ikhebjelief campagne? Lees dan hier door! 


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF