fbpx

Nog geen Vaderdag cadeau? Hier zijn 4 items waarmee je je vader blij maakt

Met Vaderdag, deze zondag, zullen sommigen mensen een beetje in de stress zitten, omdat ze nog niet het perfecte cadeau hebben gevonden. Je wilt je vader laten zien hoeveel je hem waardeert, en hem iets geven waar hij blij mee is. Gelukkig zijn hier 4 items, waarvan iedere vader van één wel blij wordt.

Gun je vader wat verzorging

Geef je vader een mooie verzorgingsset cadeau. Hiermee help je hem ontspannen en gun je hem tijd voor zichzelf. Deze BABOR MEN Travel Set heeft alles voor de mannenhuid! De set bevat de Calming After Shave Serum, Calming Face & Eye Cream, Energizing Face & Eye Gel en de Energizing Hair & Body Shampoo. Deze set is perfect voor vaders die vaak op reis zijn, omdat de producten travelsize zijn, en makkelijk mee kunnen. De verzorgingsset is geschikt voor iedere huid, en biedt hydratatie, verfrissing en huidregeneratie.

Verkrijgbaar bij nl.babor.com voor €29,90

vaderdag cadeau

Een mooie baard met BaBylissMEN

Heeft je vader een baard, of speelt hij graag zelf kapper? Dan is de BaBylissMEN Super-X Metal Series Multigroomer hét cadeau voor Vaderdag! Met deze 15 in 1 draadloze trimmer kun je het haar op je gezicht, lichaam en hoofd ideaal trimmen.  

Verkrijgbaar bij babyliss.nl voor €129,90

vaderdag cadeau

Gezellige borrel

Geniet jouw vader van een lekkere gin-tonic? Doe hem dan een fles Bareksten Botanical Gin cadeau. Dit Noorse merk is nieuw in Nederland en is perfect voor ginliefhebbers. Het is een subtiele en fruitige gin met hints van bosbessen, blauwe bessen, rabarber, vlierbloesem en munt. Heerlijk dus! Maak gezellig samen een heerlijke gin-tonic voor bij de borrel, en maak er een mooi moment van.

Verkrijgbaar bij gall.nl voor €39,99 per 70cl

vaderdag cadeau

Heerlijke douchebeurt

Nadat je uit de douche stapt kan je dag écht beginnen. Geef je vader zo’n goed begin van de dag met wat hulp van de lichaamsverzorging van The Gift Label. Geef hem één van de doucheschuimen, die een Woody Chypre geur hebben. Het doucheschuim bevat noten van ceder, bergamot, salie en leer. Dit geeft hem een houterige maar frisse geur, die iedere vader zal waarderen. 

Verkrijgbaar bij thegiftlabel.nl voor €12,98

vaderdag cadeauWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF