fbpx

Wendy Online zoekt stagiaires

Vanaf heden (of  zsm) hebben wij plek voor een stagiaire bij het happy en healthy platform van Wendy van Dijk. Tevens hebben wij plek voor stagiaires die stage bij ons willen lopen in de zomerperiode.

Zie jij het als een uitdaging om inspirerende content te produceren? Met als doel WENDY Online te laten groeien naar ongekende hoogte? Dan willen wij jou er heel graag bij hebben!

Bij WENDY Online maken wij content die relevant en waardevol is voor onze doelgroep, vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Alle content, of dit nu een blog, video, foto of quiz is, moet daarom aansluiten bij hun behoeften. Bij ons dus geen saaie artikelen. Storytelling staat voorop: wij gaan voor de informatieve en inspirerende verhalen!

Waar houd jij je mee bezig?

Een flexibele inzet met een grote diversiteit aan taken past bij jou. Je ondersteunt de online afdeling op alle facetten, maar je zult vooral bezig zijn met het schrijven, produceren en inplannen van artikelen op wendyonline.nl. Je houdt van schrijven en vindt het heerlijk om mensen te interviewen over uiteenlopende onderwerpen. Je wilt je journalistieke skills ontwikkelen en straks als een ervaren journalist ons pand weer verlaten. Happy en healthy zijn thema’s die jou aanspreken. Ook ben je handig met social media. Je bedenkt onderwerpen voor ons Instagram account en samen bedenken we er mooi beeld bij. Ook webcare behoort tot jouw taken. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen initiatief toont.

Wie ben jij? 

Jij studeert journalistiek op HBO-niveau of doet een andere studie in de richting communicatie/media/journalistiek.

Wat bieden wij jou? 

Je gaat fluitend naar je werk
Een uitdagende stage binnen een snelgroeiend bedrijf
Je ontvangt een vergoeding van €300 + telefoonkosten

WENDY

Wendy online is het platform voor vrouwen die interesse hebben in een happy en healthy lifestyle. Voor Wendy van Dijk zelf is een helpende hand bieden heel essentieel en met haar platform wil zij haar volgers dagelijks inspireren. Ook brengt Wendy meerdere keren per jaar een special uit rond een bepaald thema.

De redactie van Wendyonline.nl is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Het is handig als je uit die regio komt. De bus uit Leiden stopt voor de deur! Ook bestaat er een mogelijkheid tot carpoolen vanuit de regio Amsterdam en kun je soms thuiswerken.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief, een voorbeeld van een artikel dat je hebt geschreven en je cv naar Rosa Koelemeijer: rosakoelemeijer@wendymultimedia.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie op de redactie van WENDY!

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF